Stugguide Stugor, eremitstugor Stugor

Villa Kommodor

Skärgårdsfastigheten Villa Kommodor är belägen endast på cirka en halv timmes bilresa från Mariehamn och tio minuters körväg från Långnäs hamn.

I Villa Kommodor finns 4 sovrum, det finns sovplats för totalt 10 personer. Till fastigheten hör huvudhuset på cirka 120 m2, två gäststugor, båtskjul med båt och cirka en hektar stort gårdsområde med egen strand. På terrassen kan du koppla av och njuta av havsutsikten.
I Villa Kommodor har du tillgång till både svenska och finska TV-kanaler. Vardagsrummet har panoramafönster mot terrassen och havet. I matsalen finns en öppen spis. Köket är fullt utrustat för självhushåll.
Roddbåtar, bastu, grill, öppen spis och brännved finns. Fiskekort ingår i hyran.
Husdjur enligt överenskommelse.

Lumparlands kommun har cirka 400 invånare och hör till en av landets minsta kommuner. I kommunen finns sevärdheter och en vacker fridfull skärgårdsnatur. I kommunen finns en lanthandel. Nära villan finns Ålands äldsta träkyrka bredvid vilken ligger en sandstrand.

På cirka 10 minuters avstånd från Villan finns Svinö hamn varifrån det är många dagliga färjförbindelser till Degerby på Föglö, båtresan tar cirka en halv timme. Från Långnäs hamn finns många dagliga förbindelser till hela den vackra östra skärgården. Med olika färjförbindelser kommer man också till Korpo och Gustavs i fasta Finland. Från Lumparland finns dagliga bussförbindelser till Mariehamn.

https://www.youtube.com/watch?v=ramtUGeKXmc