Frisbeegolf
Publik
Fötter
Golf
Vandring

Sport på Åland

Åland är stället för träningsläger. Det finns fina anläggningar för de flesta sporter. Kombinera en trevlig resa med bekvämt boende och god mat, så ser vi till att ni får en lyckad sportupplevelse!

I Mariehamn byggs som bäst en ny friidrottsanläggning, i Mariehamn finns också hallar för ishockey, gymnastik, tennis, badminton, judo och innebandy. I Eckerö finns en curlinghall och Eckeröhallen, som rymmer en fullstor fotbollsplan, där kan man även spela handboll och innebandy. Det finns två golfbanor: Ålands Golfklubb och Eckerö Golf. Åland har två anläggningar för simning och fotbollsläger går att arrangera på många platser runt om på Åland.

Sommaren 2020 blev Åland världens största DiscGolfPark, med 12 banor runtomkring på hela Åland, målet är 16 banor. Välkommen och bekanta dig med banorna, vi ordnar dina resepaket. Mer info om discgolf på Åland: discgolf.ax

Det ordnas en stor mängd fotbollsturneringar för juniorer på Åland årligen. Med över 100 deltagande lag är Alandia Cup den mest populära. Cupen spelas veckan före midsommar och är Finlands största cup för 11-åringar. De flesta fotbollsturneringarna arrangeras av IFK Mariehamn och IFFK.

Kontakta oss för information och bokning på [email protected]