Ristafallets Camping
Ristafallets Camping
Ristafallets Camping
Ristafallets Camping
Ristafallets Camping
Ristafallets Camping
Ristafallets Camping
Ristafallets Camping
Ristafallets Camping
Ristafallets Camping
Ristafallets Camping
Ristafallets Camping
Ristafallets Camping
Ristafallets Camping
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Camping

Ristafallets Camping

Bredvid Indalsälven, i anslutningen till Ristafallet, ligger Ristafallet sCamping. Det är en anläggning som gjord för dig som älskar naturen. Bruset från fallet, fågelkvitter och närheten till olika aktiviteter, som både höjer och sänker pulsen, erbjuds också – helt utan extra kostnad.

Bli ett med naturen – som åskådare eller aktiv
Bredvid Indalsälven, i anslutningen till Ristafallet, ligger Ristafallets Camping. Det är en anläggning som gjord för dig som älskar naturen. Bruset från fallet, fågelkvitter och närheten till olika aktiviteter, som både höjer och sänker pulsen, erbjuds också – helt utan extra kostnad.
Bred meny av aktiviteter – Öppen året runt
Ristafallet Camping är öppet året runt, och tack vare det geografiska läget skiljer sig aktiviteterna åt beroende på när på året du väljer att checka in. Vintertid kan du boka en guidad tur och besöka isgrottor och en kalkstengrotta, 20 meter lång. Från anläggningen har du endast 18 km från en av Sveriges största och populäraste skidorter, Åre. Här erbjuds du alpin skidåkning i världsklass och en uppsjö liftar och nedfarter. Hundspann, snöskoter, isklättring, pimpelfiske, vandra med snöskor… ja, listan kan göras lång. Väldigt lång.
Där barmark inte är en ursäkt för stillasittande
Sommartid är utbudet minst lika stort. Ristafallets Camping är belägen nära E14 och därför den perfekta basen för att utforska allt som Jämtland har att erbjuda. Storslagen natur eller fiske. Vandringsmöjligheterna är minst sagt goda, och här kan du klappa en älg, ta en titt på ren, prova på boogiesurfing vid vattenfallet, besöka en av de många gamla kyrkorna i området. Eller varför inte ta dig till toppen av Åreskutan? Och då har vi inte ens nämnt de fina, barn- och badvänliga stränderna.
Ta hand om naturen och ditt avfall
I servicebyggnaden på anläggningen finns förutom dusch och toalett också kök med matlagningsmöjligheter och matplats. Här finns det även plats att diska. I tvättstugan, som du kan hyra i receptionen, finns tvättmaskin och torktumlare. Bredvid servicebyggnaden finns utslagsback till gråvatten och en till kemitoa, samt möjlighet till påfyllning av dricksvatten för husbilar och husvagnar.
Liten och familjär anläggning – boka i god tid
Ristafallets Camping är en relativt liten anläggning med endast 25 - 30 tomter. De erbjuder också en mindre antal stugor – perfekta för dig som varken har eller vill bo i husvagn, husbil eller tält. Men boka i god tid för att säkra din plats.
Välkommen!