Puttes Camping
Stugguide Stugor, eremitstugor Stugor

Puttes Camping

BO I ETT AV NORDENS HISTORISKT MEST INTRESSANTA OMRÅDEN!
Vår campingplats ligger mitt bland Bomarsunds fästningar. En gång i tiden (1854) anföll fransk och engelsk militär de ryska trupperna som hade byggt en enorm fästning här. Idag är du välkommen till vår campinganläggning på fredens öar.

Till oss kan du ta dig med bil, buss, cykel eller båt. Med bil tar det ungefär en halvtimme från Mariehamn. Havet har du alldeles intill dig och Besökshamnen i Notviken har 30 båtplatser.

CAMPING OCH STUGOR
Campingplatsen breder ut sig över ett 5 hektar stort område, vilket gör att den lämpar sig bra även för större grupper. Strandbastu och grillplats finns. På området har vi 3 st stugor för 4-6 pers (30 kvm) som är utrustade med dusch och kök. Du kan även välja någon av våra 13 st övernattningsstugor. Se prislistan 2020 längst ner på sidan under Länkar.

RESTAURANG OCH CAFÉ
Café Furulundsgården är vår restaurang med fullständiga A-rättigheter. Nybyggt men i gammal stil med en stor uteservering. Vi har plats för 100 personer. När du tar en fika i vårt Café bör ni pröva vår specialitet – Ålandspannkaka! Till restaurangen tar vi gärna emot förhandsbokningar.

AKTIVITETER
Simma och koppla av vid badstranden som ligger inom 100 meter eller ströva omkring bland ruinerna och upplev svunna tider. Vi hyr ut cyklar och båtar. Vandringslederna är 5 respektive 1 km. Till Ålands Golfklubb är det bara 10km.

BOKNING
Kontakta oss direkt så hjälper vi dig!