Puttes Camping
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Puttes Camping

ASU KESKELLÄ ERÄSTÄ POHJOLAN MIELENKIINTOISINTA ALUETTA!
Leirintäalueemme sijaitsee Bomarsundin linnoituksen raunioiden vieressä. Kauan sitten, vuonna 1854, englantilais-ranskalaisjoukot hyökkäsivät tähän venäläisten rakentamaan linnoitukseen. Toivotamme kaikki vieraamme tervetulleiksi leirintäalueelleemme rauhan saarille.

Meille pääset autolla, linja-autolla, pyörällä tai veneellä. Autolla matka Maarianhaminasta kestää vain 30 min. Meri on aivan vieressä ja palvelusatamassamme Notvikenissä on 30 venepaikkaa.

LEIRINTÄALUE JA MÖKIT
Leirintäalue on yli 5 hehtaarin suuruinen ja sopii siten myös suuremmille ryhmille. Meillä on rantasauna ja grillipaikka. Alueella on 3 mökkiä 4–6 hengelle (30 m2, suihku, keittiö). Voit valita majoituksen myös 13 yöpymismökistämme. Vuoden 2020 hinnaston löydät pdf-muodossa sivun alaosasta kohdasta Nettisivu.

RAVINTOLA JA KAHVILA
Ravintolassamme Café Furulundsgårdenissa on A-oikeudet. Ravintola on uusi, mutta vanhanaikaiselta näyttävä rakennus, jossa on iso ulkoterassi. Sisällä meillä on istuinpaikat 100 hengelle. Suosittelemme kahvin kera erikoisuuttamme, Ahvenanmaan pannukakkua! Ravintolaan voi tehdä etukäteisvaraukset suuremmille ryhmille.

TOIMINTAA
Noin 100 metrin päässä sijaitsevalla uimarannalla voi uida ja rentoutua. Meillä on minigolfrata ja raunioille voi tehdä jännittäviä kävelyretkiä. Vuokraamme polkupyöriä ja veneitä. Alueella on 1 km:n ja 5 km:n pituiset vaelluspolut. Kastelholman golfkentälle on matkaa ainoastaan 10 km.