Kvarnhagenin lomamökit ja yöpymismökit
Kvarnhagenin lomamökit ja yöpymismökit
Kvarnhagenin lomamökit ja yöpymismökit
Kvarnhagenin lomamökit ja yöpymismökit
Stugguide Stugor, eremitstugor Stugor

Kvarnhagens stugor

Kvarnhagens stugor tillhör Skarpnåtö turistanläggning och ligger på en halvö i den idylliska byn Skarpnåtö, där avståndet är 500 meter från strand till strand. I denna natursköna omgivning finns en rik flora, fina badmöjligheter och fiskrika vatten.

Kvarnhagens semesterstugor består av 6 semesterstugor för 4-6 personer. De ligger i en naturksön omgivning. Alla stugor har dusch/wc, kyl/frys, tv m.m. Gratis wifi. Sänglinne uthyres. Goda badmöjligheter. Egen roddbåt ingår i hyran. Fiske mot fiskekort (köps på plats)

Kvarnhagens sovstugor består av 4 småstugor för 2-4 personer. Stugorna är belägna i en skogsbacke nära badstranden, med bilväg ända fram. I de 14 kvm stora stugorna finns kokmöjligheter. De är utrustade med kylskåp, kaffebryggare, elvärme och grill. Tillgång till mikro. Det finns en separat wc-byggnad. Sänglinne uthyres. Roddbåtar för uthyrning. Fiske mot fiskekort (köps på plats)

Kvarnhagens stugor är vackert belägna på en halvö i Skarpnåtö i norra Hammarland. Här finns en rik flora, fina badmöjligheter och fiskrika vatten. Det finns vackra strövområden och en markerad vandringsled som leder ut till fina klippor, perfekta för picknick, badutflykter eller för att njuta av solnedgången. Här finns ett gammalt hembygdsmuseum från tidigt 1700-tal som tillhör de äldsta och bäst bevarade gårdarna på Åland. I den natursköna miljön inspelades delar av filmen "Stormskärs Maja" och "Iris". Från Skarpnåtö kan du ta cykelfärjan m/s Silvana upp till Geta på norra Åland (bokas som aktivitet).
I stugbyn finns gemensam bastu med dusch (mynt), tvättmaskin (mynt), fiskrök, grillhus, får på bete. Fiskekort säljes, motorer uthyres.