Kvarnhagenin lomamökit ja yöpymismökit
Kvarnhagenin lomamökit ja yöpymismökit
Kvarnhagenin lomamökit ja yöpymismökit
Kvarnhagenin lomamökit ja yöpymismökit
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Kvarnhagenin lomamökit ja yöpymismökit

Kvarnhagenin lomamökit ja yöpymismökit sijaitsevat Skarpnåtön kylän nimellä idyllisessä maalaismaisemassa, jossa etäisyys niemen poikki rannalle on vain 500 metriä. Alueella on runsaslajinen kasvimaailma, hienot uintimahdollisuudet ja kalaisat vedet.

Kvarnhagenin lomamökit: kuusi lomamökkiä sijaitsevat luonnonkaunissa ympärstössä. Kaikissa mökeissä on suihku/wc, jää/pakastinkaappi, tv jne. Keltainen mökissä (Gula stugan) on puulämmitteinen sauna. Ilmainen wifi. Vuodevaatteita vuokrattavana. Oma pieni soutuvene sisältyy vuokraan. Kalastus kalastuskortilla, ostettavissa paikan päältä. Hyvät uimarannat.

Kvarnhagenin yöpymismökit: neljä 2-4 henkilön yöpymismökki sijaitsevat metsäisessä rinteessä uimarannan lähellä ja autotien päässä. Mökit ovat kooltaan 14 m2 ja niissä on keittomahdollisuudet. Mökkivarustukseen kuuluvat jääkaappi, kahvinkeitin, sähkölämmitys, sähkövalaistus ja grilli. Alueella on erillinen wc-rakennus, jossa on lämmin ja kylmä vesi. Vieraiden käytettävissä on mikroaaltouuni. Vuodevaatteita ja soutuveneitä vuokrattavana. Kalastus kalastuskortilla, ostettavissa paikan päältä.

Kvarnhagenin mökit sijaitsevat kauniilla niemimaalla Skarpnåtössä, pohois-Hammarlandissa. Alueella on runsaslajinen kasvimaailma, hienot uintimahdollisuudet ja kalaisat vedet. Viitoitettu vaelluspolku johtaa merenrantakllioille jotka sopivat erinomaisesti piknik- ja uintiretkien kohteeki ja joilla voi ihailla kaunista auringonlaskua. Alueella on Skarpnåtön kotiseututila 1700-luvulta. Luonnonkauniissa ympäristössä kuvattiin osia elokuvista "Myrskuluodon Maija" ja "Iris". Skarpnåtöstä voit ajaa polkupyörälautalla m/s Silvana Pohjois-Ahvenanmaan Getalle. Alueella on yhteinen sähkösauna ja pesukone (kolikko). Kalansavustus ja grillikota. Lampaita laitumella.