Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby, 8 mökkiä merien äärellä
Isakssons Stugby, 8 mökkiä merien äärellä
Isakssons Stugby, 8 mökkiä merien äärellä
Isakssons Stugby, 8 mökkiä merien äärellä
Stugguide Stugor, eremitstugor Stugor

Isakssons Stugby, vid havet

Isakssons Stugby ligger på ön Föglö i byn Hastersboda i den åländska skärgården. Stugbyn är ett paradis för dig som vill ha lugn och ro eller bara kunna njuta av vacker skärgård och glittrande hav.

Vi har 8 lite större stugor med vacker havsutsikt. Våra stugor passar dig som uppskattar enkelhet, funktionalitet och storslagen, fridfull och orörd natur.

Vi ger dig möjlighet till många fina upplevelser och vi är måna om våra gäster, så du får alltid bra service. Vår lugna havsmiljö är naturskön och rofylld, det perfekta andrummet för härlig avkoppling. Till den pittoreska byn Degerby är det 16 km och här finns det butik, post, bank, restauranger, simhall och ett museum.

Till ditt förfogande finns ett 100 hektar stort omväxlande landområde. Här finner du släta berghällar, havsvikar och mångsidig skärgårdsvegetation. Via den ca. 4 km långa naturstigen kan du njuta av urskogen och utsikten från fågeltornet. Vackra blommor och omväxlande natur gör vandringen till en underbar och minnesvärd upplevelse.

Här trivs hela familjen och barnen har mycket att utforska bland släta berghällar och grunda havsvikar. Ta matkorgen med och gör en båtutflykt och passa samtidigt på att prova fiskelyckan.

I våra och grannbyarnas stora fiskevatten lurar gäddan och andra fina fiskar och det finns tillgång till båtar. Som gäst har du rätt att nyttja fiskevattnet med ett tiotal holmar och en mängd mindre grynnor. Om man vill pröva lyckan med kastspö lönar det sig att köpa fiskekort till något av de närliggande fiskekortsområdena. Efter avslutad fisketur kan du röka fisken i någon av våra fiskrökar.

Stugorna 1-8 är utrustade med kärl, servis, bestick, kyl, elspis med ugn, köksfläkt, kaffekokare, mikro, varmt och kallt vatten, dusch, elvärme, dammsugare, radio, liten elgrill, utemöbler, havsutsikt samt ett "miljövänligt" utedass. Oanmälda husdjur tillåts ej. Specialtillstånd för husdjur kan beviljas av stugvärden vid bokningstillfället. Stugorna 1 och 4 har Wi-Fi. Stugorna 1-4 har konferensmöjlighet.

STUGA 1
42 m2 +7 m2 veranda, 6+2 bäddar, gemensam vedeldad strandbastu. Öppen spis, TV, diskmaskin och mobilt WiFi bredband. Konferensstuga, 24 personer i festsittning (ordnas mot extra betalning).

STUGA 2 - 3
39 m2 +7 m2 veranda, 4+2 bäddar, gemensam vedeldad strandbastu. Öppen spis, TV, diskmaskin innetoalett och konferensmöjlighet.

STUGA 4
39 m2 +7 m2 veranda, 4+2 bäddar, gemensam vedeldad strandbastu. Öppen spis, TV, diskmaskin innetoalett, mobilt WiFi bredband, luftkonditionering och konferensmöjlighet.

STUGA 5-6
39 m2 +7 m2 veranda, 4+2 bäddar, gemensam vedeldad strandbastu.

STUGA 7-8
46 m2 +7,4 m2 veranda, 5+2 bäddar, egen elbastu och TV.