Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby
Isakssons Stugby, 8 mökkiä merien äärellä
Isakssons Stugby, 8 mökkiä merien äärellä
Isakssons Stugby, 8 mökkiä merien äärellä
Isakssons Stugby, 8 mökkiä merien äärellä
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Isakssons Stugby, 8 mökkiä merien äärellä

Isakssonin Lomakylä sijaitsee rauhallisessa merimaisemassa Hastersbodan kylässä, Föglön kunnassa keskellä Ahvenanmaan ainutlaatuista saaristoa. Mökkikylämme tarjoaa paratiisin sinulle, joka kaipaat rauhaa ja hiljaisuutta tai haluat vain nauttia kauniista saaristosta ja kimmeltävästä merestä.

Meillä on kahdeksan tilavaa mökkiä, joista avautuu merinäköala. Mökkimme sopivat jokaiselle, joka arvostaa yksinkertaisuutta, käytännöllisyyttä ja upeaa, rauhallista ja koskematonta luontoa.

Annamme sinulle mahdollisuudet moniin hienoihin elämyksiin ja pidämme hyvää huolta vieraistamme – meillä saat aina hyvää palvelua. Rauhallinen ja kaunis merellinen miljöömme tarjoaa täydellisen hengähdystauon ja ihanaa rentoutusta. Kuvankauniissa Degerbyn saaristolaiskylässä, joka sijaitsee 16 km:n päässä mökkikylästämme, on kauppa, posti, pankki, ravintoloita, uimahalli ja museo.

Täällä viihtyy koko perhe ja lapsilla on runsaasti tutkittavaa silokallioilla ja matalapohjaisissa merenlahdissa. Mökkikylään kuuluu 100 hehtaaria vaihtelevaa maastoa. Täältä löydät sileitä kallioita, merenlahtia ja rikkaan saaristokasvillisuuden. Alueelle on vedetty noin 4 km pitkä luontopolku, jonka varrella on näkötorni. Kaunis kukkaloisto ja vaihteleva luonto tekevät vaellusretkestä upean ja ikimuistoisen kokemuksen.

Omissa kalavesissämme sekä naapurikylien laajoilla vesialueilla liikkuu haukia ja muita arvokaloja. Lomakylän vieraana sinulla on oikeus kalastaa lomakylän vesi-alueella, jossa on kymmenkunta saarta ja paljon pieniä kareja. Jos haluat heittää virveliä, kannattaa ostaa kalastuskortti lähistön korttialueille. Veneretkelle kannattaa ottaa eväskori mukaan ja samalla voi kokeilla kalaonneaan. Meiltä saa veneitä ja kalaretken päätteeksi kalasaaliin voi savustaa savustusuuneissamme.

Rantamökkejen (1-8) varustus: jääkaappi, uunillinen sähköliesi, mikro, lämmin vesi, suihku, sähkölämmitys, astiasto, kahvinkeitin, pölynimuri, pieni sähkögrilli, puutarhahuonekalut, radio ja oma "luonto-ystävällinen" ulkohuussi. Kaikista mökeistä on merinäköala. Lemmikkieläimiä ei saa tuoda ilman lupaa. Sovi asiasta isännän kanssa samlla kuin teet varauksen. Mökeissä 1 ja 4 on Wi-Fi, mökeissä 1-4 kokoustilat.

MÖKKI 1
42 m2 +7 m2 kuisti, 6+2 vuodetta, avotakka, tiskikone, TV, yhteinen puulämmitteinen rantasauna, avotakka, mobiililaajakaista, paikka jopa 24 hengelle pöydän ääressä voidaan järjestää lisämaksusta.

MÖKKI 2-3
39 m2 +7 m2 kuisti, 4+2 vuodetta, avotakka, tiskikone, TV, yhteinen puulämmitteinen rantasauna, avotakka, sisä-wc, konferenssimahdollisuus.

MÖKKI 4
39 m2 +7 m2 kuisti, 4+2 vuodetta, avotakka, tiskikone, TV, yhteinen puulämmitteinen rantasauna, avotakka, sisä-wc, ilmastointi, mobiililaajakaista, konferenssimahdollisuus.

MÖKKI 5-6
39 m2 +7 m2 kuisti, 4+2 vuodetta, yhteinen puulämmitteinen rantasauna.

MÖKKI 7-8
46 m2 +7,4 m2 kuisti, 5+2 vuodetta, oma sähkösauna, TV.