Degersand Resort: leirintäalue
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Camping

Degersand Resort: camping

Degersand är en liten och personlig camping med bra serviceutbud. Här kan du njuta av storslagen natur och Ålands hav som rullar in mot den vidsträckta sandstranden. Du hittar din favoritplats för tältet, husbilen eller husvagnen bland trevliga grannar eller på en mera avskild plats.

Campingen är öppen under perioden 5 maj-30 september. Om du önskar komma vid någon annan tidpunkt är du välkommen att ta kontakt med oss. Receptionen är bemannad från midsommar till mitten av augusti. När du kommer andra tider så ring innan du kommer.

SERVICE
Huvudbyggnaden inrymmer restaurang, café och reception. I receptionen kan du låna hårfön, strykjärn och strykbräda. Det finns trådlöst nätverk på hela området.

I servicehusen finns 5 duschar och 6 toaletter samt kök med spis, ugn, mikro, kyl, frys, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och diverse köksporslin. Det finns också tillgång till tvättmaskin och torktumlare, samt ett badrum med skötbord.

I caféet/restaurangen finns en minilivs där du kan handla det viktigaste. I caféet/restaurangen kan du även titta på TV.
Bakom caféet/restaurangen finns en miljöstation för sortering av sopor. Kemtoalettavfall lämnas nära soprummet.

AKTIVITETER
I receptionen kan du också låna något roligt spel, som t.ex. olika kortspel, spikspel för barn (3 år), Fia-spel, krocket, kubb, badmintonracketar och bollar, volleyboll, boule eller jätteplockepinn.

För barnen finns det en trevligt utrustad lekplats med två lekbåtar, gungor och massor med sand att busa i och bygga med.
Du kan hyra roddbåt och flytvästar 3 timmar för 15 €, samt köpa fiskekort som gäller i närområdet. Skulle du vilja paddla kajak går det också att ordna. Vi kan också ordna båtutflykter med en Targa 31 på tex. sälsafari, fråga priser av Peter i receptionen.

Alldeles vid havet ligger vår härliga bastu som du kan hyra. Bastun är vedeldad och ger en mjuk och ångande värme, och upplevelsen blir som allra bäst om man svalkar sig i havet mellan varven. Till bastun hör en stor altan där du kan sitta och njuta av den mäktiga utsikten över Ålands hav. Om du behöver handdukar finns det att låna i receptionen.