Degersand Resort: leirintäalue
Majoitus Hotellit, B&B, huoneistot, leirintäalueet Leirintäalueet

Degersand Resort: leirintäalue

Degersand camping on pieni ja persoonallinen leirintäalue, jossa on hyvät palvelut. Täällä voit nauttia upeista maisemista ja Ahvenanmeren aalloista, jotka huuhtoutuvat laajalle hiekkarannalle. Valitse itsellesi parhaiten sopiva majapaikka mukavien naapureitten läheltä tai hakeudu omaan rauhaasi.

Leirintäalue on avoinna 5.5.- 30.9. Mikäli haluat majoittua alueelle muina aikoina, voit ottaa meihin yhteyttä. Vastaanotto on avoinna juhannuksesta elokuun puoleenväliin asti. Muina aikoina on hyvä soittaa ennen saapumista, jotta tiedämme tulla sinua vastaan.

PALVELUT
Ravintola, kahvila ja vastaanotto sijaitsevat päärakennuksessa. Vastaanotosta voi lainata hiustenkuivaajan, silitysraudan ja -laudan. Koko alueella toimii langaton internet-yhteys.

Palvelutiloissa on 5 suihkua ja 6 wc:tä sekä keittiö, jossa on hella, uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja astioita. Retkeilijöillä on käytössään myös pyykinpesukone ja kuivausrumpu sekä hoitopöydällä varustettu wc.

Kahvilassa/ravintolassa on minimarketti, josta voit ostaa joitakin perushyödykkeitä. Myös täällä sijaitseva TV on käytössäsi.
Kahvilan/ravintolan takana on roskien lajittelupiste. Kemiallisen wc:n tuottamat jätteet tuodaan lajittelupisteen viereen.

AKTIVITEETTEJA
Vastaanotosta saa lainata hauskoja pelejä, esim. monenlaisia korttipelejä, lasten naulapeli (3-vuotiaille), Fia-peli, kroketti, mölkky, sulkapallomailoja ja palloja, lentopalloja ja petankki.

Lapsille on mukava leikkipaikka, jossa on mm. kaksi leikkivenettä, keinut ja paljon hiekkaa leikkimiseen ja rakentamiseen.

Voit vuokrata soutuveneen ja pelastusliivit kolmeksi tunniksi 15 eurolla, ja ostaa kalastusluvan lähialueiden vesille. Halutessasi voimme myös järjestää kajakin käyttöösi.
Lisäksi järjestämme veneretkiä Targa 31 -veneellämme, esim. hyljesafareita. Retkien hinnat löytyvät Peteriltä vastaanotosta.

Upea vuokrattava saunamme sijaitsee aivan meren tuntumassa. Sauna on puulämmitteinen, ja se antaa pehmeät ja kosteat löylyt. Välillä on ihanaa pulahtaa meressä ennen seuraavia löylyjä. Saunarakennuksessa on tilava terassi, jolla istuessa voi nauttia edessä avautuvasta upeasta näkymästä Ahvenanmerelle. Pyyhkeitä saa tarvittaessa vastaanotosta.