Bomans stugor, mökki 29
Bomans stugor, mökki 23
Bomans stugor, mökki 24
Bomans stugor, mökki 25
Bomans stugor, mökki 25
Bomans stugor, mökki 26
Bomans stugor, mökki 27
Bomans stugor, mökki 28
Bomans stugor, mökki 30
Bomans stugor, mökki 50
Bomans stugor, mökki 51
Bomans stugor, mökki 52
Bomans stugor, sauna ja poreallas
Bomans stugor, venelaituri
Bomans stugor, retkipöytä
Bomans stugor, savustin
Stugguide Stugor, eremitstugor Stugor

Bomans stugor

Bomans stugor är ett familjeföretag som ligger i norra Finström, vackert belägna vid Kasvikens strand. Stugorna lämpar sig utmärkt för både barnfamiljer och fiskare. Hos oss kan du verkligen njuta av din semester. Vi erbjuder dig unika möjligheter till både avkoppling och aktiviteter.

Du kan välja mellan 12 välutrustade tre- till femstjärniga stugor som ligger vackert belägna nära vattnet med bara 10-100 meter ner till stranden.Fem av stugorna är vinterbonade och öppna året runt. Värdparet bor i närheten och kan därför ge dig personlig service. Strandbastun är byggd uppe på en liten bergsklack bara fem meter från vattnet. Från vildmarkspoolen har du utsikt över hela Kasviken. Nere vid vattnet finns båthus, flytbrygga, barnvänlig sandstrand och gungor. I veckohyran ingår en båt. På området finns 14 båtar, och snurror hyrs separat.

På området finns en golf range, boulebana och hard court tennisbana. Vi har en stor gräsplan där ni kan spela fotboll, badminton eller andra sällskapsspel. Alldeles intill stugområdet hittar du fina strövområden med varierad natur. Vi har även cyklar till uthyrning. Vattnen runtom passar utmärkt för paddling och ifall det är isvinter lockar isarna till turer med långfärdsskridskor. Lunch, middag eller bara sightseeing med båt i yttersta skärgården kan också ordnas. Är stugan på Måsgrund ledig kan ni få en hel dag på en egen ö.

Östergeta fiskekortsvatten är erkänt fiskrika. Du har möjlighet att fiska både inomskärs och ute i norrhavet. Både tidigt vår- och sent höstfiske blir ofta rena vildmarksupplevelserna. Blir det isvinter erbjuder vi även vinterfiske. Rensbord finns vid båthuset. Boka vår fiskeguide Johan för en lyckad fiskefärd. Då ingår utrustning, guide och båt i priset. Är ni ett sällskap åker vi gärna till stugan på Måsgrund när det är dags för lunchpaus.

Väljer du vårt fiskepaket för 4 personer ingår stuga, snurrebåt med 10 liter bensin, fiskekort, linne, bastu och slutstädning. I 6 personers fiskepaketet ingår en även ytterligare snurrebåt.