Uinti Maarianhaminassa: Mariebad & Klintvägen Apartments
Paket

Bada i Mariehamn: Mariebad & Klintvägen Apartments

Badhuset Mariebad ligger vid strandkanten och är ett badhus som passar för alla åldrar, för både motion och lek. Här kan du bada året om.

Besök badhuset Mariebad och bo i en av Klintvägen Apartments ljusa och moderna lägenheter, i ett lugnt och grönt villaområde i Mariehamn.

Badhuset Mariebad ligger vid strandkanten och är ett badhus som passar för alla åldrar, för både motion och lek. Mariebad i Mariehamn har flera simbassänger, bastu och ångbastu, vattenfall, virvlar, bubbelpooler, och en 65,5 meter lång vattenrutschbana.Det finns även en sandstrand med soldäck och beachvolleynät. Mariebad är öppet måndag-lördag.

Klintvägen Apartments har moderna lägenheter i ett lugnt & grönt villaområde i Mariehamn. Endast 5-10 min cykeltur/promenad till centrum, 600 m till badhuset Mariebad samt deras sandstrand och 1 km till museum, caféer & restauranger. Det finns studiolägenheter för 1-3 gäster, tvåor för 1-6 gäster samt en stor trea för 1-10 gäster. Snabb & enkel incheckning 24/7 med kodlås. Alla fullt nymöblerade lägenheter har gratis wifi & Netflix, smart HD-TV, nya vitvaror.

Välkommen till Mariehamn!