Uinti Maarianhaminassa: Mariebad & Klintvägen Apartments
Pakettimatkat

Uinti Maarianhaminassa: Mariebad & Klintvägen Apartments

Mariebadin kylpylä sijaitsee rannalla ja on kylpylä, joka sopii kaiken ikäisille niin liikuntaan kuin leikkiin. Täällä voit uida ympäri vuoden.

Vieraile Mariebadin kylpylässä ja yövy yhdessä Klintvägen Apartmentsin valoisissa ja moderneissa huoneistoissa rauhallisella ja vehreällä asuinalueella Maarianhaminassa.

Mariebadin kylpylä sijaitsee rannalla ja on kylpylä, joka sopii kaiken ikäisille niin liikuntaan kuin leikkiin. Mariebadissa Maarianhaminassa on useita uima-altaita, sauna ja höyrysauna, vesiputouksia, porealtaita, porealtaita ja 65,5 metriä pitkä vesiliukumäki sekä hiekkaranta aurinkoterassilla ja rantalentopalloverkoineen. Mariebad on avoinna maanantaista lauantaihin.

Klintvägen Apartments tarjoaa moderneja huoneistoja rauhallisella ja vehreällä asuinalueella Maarianhaminassa. Vain 5-10 min pyörämatka/kävely keskustaan, 600 m Mariebadin kylpylälle ja niiden hiekkarannalle ja 1 km museoon, kahviloihin ja ravintoloihin. Tarjolla on yksiö 1-3 hengelle, kaksio 1-6 hengelle ja iso kolmen huoneen asunto 1-10 hengelle. Nopea ja helppo sisäänkirjautuminen 24/7 koodilukon avulla. Kaikissa täysin vastikään kalustetuissa huoneistoissa on ilmainen wifi ja Netflix, älykäs HD-TV, uudet kodinkoneet.

Tervetuloa Maarianhaminaan!