AK-stugor
AK-stugor
AK-stugor
AK-stugor
Stugguide Stugor, eremitstugor Stugor

AK-stugor

AK-stugor har fyra uthyrningsstugor som finns på öarna i Ålands nordöstra skärgårdskommun Brändö. Tre av stugorna når man med bil ända fram till trappan medan Gröna ö-stugan är avskilt belägen på en egen holme, sista biten till den färdas man med båt (båt ingår).

Vi erbjuder även:
- fiskekort
- båtar att hyra, med motorer som tillval
- linnen, extrabäddar och spjälsängar
- övriga tillbehör

Välkommen till fiskeparadiset i den åländska skärgården!

VITA STUGAN 
Vita stugan 50m2 (+ veranda med tak 10m2 + veranda utan tak 12m2) är omgiven av en rogivande skogsomgivning. I stugan finns kök, allrum, 2 st. sovrum med totalt fyra bäddar (extra bäddar finns ej). Braskamin, spis med ugn, kyl/frys, kaffebryggare, brödrost, mikro, TV. Varm-/ kallvatten, dusch, elbastu och WC. Bilgarage finns.

För barnen finns sandlåda och gunga vid stugan. Husdjur mot en extra avgift. Roddbåt finns att hyra.
Avstånd: Till grannar 60 m, strand 100m, badstrand 1,5km, affär 2km, färjfäste 2km.

GULA STUGAN
Gula stugan 52m2 (+ veranda) har sjöutsikt och är omgiven av lövskog och bergig terräng. I stugan finns kök/allrum och 2 st. sovrum med fyra bäddar och en extrabädd. Stugan är utrustad med braskamin, spis med ugn, kyl/frys, mikrougn, TV, radio, brödrost, kaffebryggare, varm/kallvatten, dusch, elbastu och WC. Bilgarage finns.

Gemensamt med Gröna stugan finns fiskrök, grill, lusthus, lekyta för barn med gunga och sandlåda. Husdjur mot en extra avgift. Roddbåt finns att hyra.
Avstånd: Till granne 15 m, strand med klippor 60 m, affär 1km, badstrand 2km, matservering 9 km.

GRÖNA STUGAN
Gröna stugan 52m2 (+ veranda) har sjöutsikt och är omgiven av lövskog och bergig terräng. I stugan finns kök/allrum och 2 st. sovrum med fyra bäddar och en extrabädd. Stugan är utrustad med braskamin, spis med ugn, kyl/frys, mikrougn, TV, radio, brödrost, kaffebryggare, varm/kallvatten, dusch, elbastu och WC. Bilgarage finns.

Gemensamt med Gula stugan finns fiskrök, grill, lusthus, lekyta för barn med gunga och sandlåda. Husdjur mot en extra avgift. Roddbåt finns att hyra.
Avstånd: Till granne 15 m, strand med klippor 50 m, affär 1km, badstrand 2km, matservering 9 km.