AK-stugor
AK-stugor
AK-stugor
AK-stugor
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

AK-stugor

AK-mökeillä on 4 vuokramökkiä, jotka sijaitsevat Ahvenanmaan koillisessa saaristokunnassa Brändössä. Kolmelle mökille autotie perille saakka. Yksi mökeistä, vaatimattomampi mökki saaressa, sijaitsee saaressa, jonne pääsee moottoriveneellä (veneen vuokra sisältyy hintaan).

Palveluita:
- kalastuskortteja
- veneitä vuokrattavana joko moottoreineen tai ilman
- lastensänky, lisävuoteita ja liinavaatteita
- muita lisätarvikkeita

Tervetuloa kalastusparatiisiin Ahvenanmaan saaristossa!

VALKOINEN MÖKKI
Valkoinen mökki 50 m2 (+ veranta jossa katto 10 m2 ja veranta ilman kattoa 12 m2) sijaitsee rauhoittavassa metsäympäristössä. Mökissä on keittiö, tupa, 2 makuuhuonetta (yhteensä neljä sänkyä, ei lisävuodetta), takka, sähköhella- ja uuni, jääkaappi, pakastin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikro, TV, lämmin- ja kylmävesi, suihku, sähkösauna ja WC.

Lapsille hiekkalaatikko ja keinu. Soutuvene vuokrattavana. Kotieläimet sallittu, lisämaksusta.
Etäisyydet: Naapuri 60 m, ranta 100 m, uimaranta 1,5 km, kauppa 2 km, lauttasatama 2 km.

KELTINNEN MÖKKI
Keltaisella mökillä 52 m2 (+ veranta) on merinäköala, ympäristössä lehtipuita ja kallioista maastoa. Mökissä on keittiö/tupa ja 2 makuuhuonetta, joissa yhteensä neljä sänkyä ja yksi lisävuode. Mökissä on varustuksena mm. jääkaappi, pakastin, takka, sähköhella- ja uuni, mikro, TV, radio, leivänpaahdin, kahvinkeitin, lämmin- ja kylmävesi, suihku, WC ja sähkösauna.

Yhteistä vihreän mökin kanssa: grilli, huvimaja, savustusuuni ja leikkipiha lapsille jossa keinut ja hiekkalaatikko. Soutuvene vuokrattavana. Kotieläimet sallittu, lisämaksusta.
Etäisyydet: Naapuri 15 m, kallioinen ranta 60 m, kauppa 1 km, uimaranta 2 km ruokapaikka 9 km.

VIHREÄ MÖKKI
Vihreällä mökillä 52 m2 (+ veranta) on merinäköala, ympäristössä lehtipuita ja kallioista maastoa. Mökissä on keittiötupa, 2 makuuhuonetta, joissa yhteensä neljä sänkyä ja yksi lisävuode. Mökissä on varustuksena takka, sähköhella- ja uuni, jääkaappi, pakastin, mikro, TV, radio, leivänpaahdin, kahvinkeitin, lämmin- ja kylmävesi, Suihku, sähkösauna ja WC.


Yhteistä keltaisen mökin kanssa: grilli, huvimaja, savustusuuni ja leikkipiha lapsille jossa keinut ja hiekkalaatikko. Soutuvene vuokrattavana. Kotieläimet sallittu, lisämaksusta.
Etäisyydet: Naapuri 15 m, kallioinen ranta 50 m, kauppa 1 km, uimaranta 2 km ruokapaikka 9 km.