Villa Björkhagen
Villa Björkhagen
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Camping

Villa Björkhagen

Villa Björkhagen befinner sig i Jönköping med fin utsikt över Vättern och med gångavstånd till Elmia.

Välkommen Villa Björkhagen
Villa Björkhagen är öppet året runt och erbjuder hotellrum, stugor, bungalows men även platser för husbil, husvagn och tält, både med och utan el. Vi befinner oss vid Vättern i Jönköping och runt oss finns det fina promenadstråk med vackra omgivningar.
 
På Villa Björkhagen kan du spela minigolf, låta barnen leka av sig på lekplatsen och ta en promenad till det populära äventyrsbadet Rosenlundsbadet.
 
Vi har en restaurang med fulla rättigheter där man kan äta och dricka något gott. I huvudbyggnaden hittar du även vår butik som har allt möjligt, från förlägningskablar till mjölk.
 
För att nå centrum, som ligger endast 3 km västerut, kan du välja den fina strandpromenaden eller de lokala bussarna som stannar ca 400 m från anläggningen. Ett besök i den vackra stadsparken med smådjur och stora lekplatser kan varmt rekommenderas.
Jönköping har flera intressanta museer till exempel Tändsticksmuseet och Länsmuseet, varav det senare som bland annat har landets största samling av konstnären John Bauers verk. Varje lördag hela året är det stor torghandel och hit vallfärdar människor från när och fjärran.