Järvzoo
Järvzoo
Järvzoo
Järvzoo
Järvzoo
Järvzoo
Järvzoo
Järvzoo
Järvzoo
Järvzoo
Järvzoo
Järvzoo
Järvzoo
Järvzoo
Järvzoo
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Camping

Vildriket

Varghotellet på Vildriket erbjuder ett unikt boende för dig som vill uppleva något alldeles speciellt. Från samtliga hotellrum har du utsikt över varghägnet genom stora panoramafönster och fri tillgång till djurparken under hela din vistelse. Att sitta öga mot öga med en varg med endast en glasruta emellan är magiskt för både stora och små. Välkommen till Varghotellet och en upplevelse utöver det vanliga!

Som gäst på Varghotellet har du fri tillgång till djurparken under hela din vistelse. Passa på att ta en promenad genom parken en stjärnklar natt eller i gryningen. Många av djuren är aktiva under natten så det brukar vara riktigt spännande! 
Djurparken ligger på Öjebergets sydsida med magnifik utsikt över Järvsö och Ljusnans dalgång. Ett besök på Vildriket är en magisk och minnesvärd upplevelse för hela familjen. Här finns något för alla, ung som gammal. Du går genom djurparken på en tre kilometer lång trätrottoar där du upplever parken i din egen takt. Njut av den vilda orörda skogen, tystnaden och den trolska stämningen. Längs vägen finns flera platser där du kan sitta ner och vila, njuta av utsikten och kanske äta något gott.
Välkommen hit – ta med hela familjen och upplev en dag i vildmarken!