Hostel Gula Huset
Hostel Gula Huset
Hostel Gula Huset
Hostel Gula Huset
Hostel Gula Huset
Hostel Gula Huset
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Vandrarhem

Vandrarhem Gula Huset

Vandrarhem Gula Huset Falun är ett mysigt och personligt vandrarhem med 7 rum och totalt 23 bäddar. Vandrarhemmet är ett perfekt boende både för stora grupper, familjer med barn (vi har en stor trädgård med gungor och äppelträd) och turister som är ute efter ett enkelt boende nära stadskärnan. Vandrarhemmet ligger 1,5 km ifrån centrum och en kort promenad ifrån tåg- och busstationen, sjön Runn, Högskolan Dalarna och Lugnets idrottsanläggningar.

Vi har ett stort kök på första våningen som är öppet för gemensam användning mellan kl. 06.30-08.30 på vardagar samt 17.00-21.00 alla dagar. Familjerummen "Måns", "Ella" och "Leo" har pentry på rummet med kaffebryggare, vattenkokare, kokplatta, minikylskåp samt enklare köksgeråd.
Det finns ett badrum på övervåningen med dusch, toalett och tvättmaskin, en toalett på första våningen samt två extra duschar i källaren.
Sängkläder samt handduk ingår i rummet och ligger på sängen vid incheckning. Slutstädning av rummet ingår också i priset. Lägg nyckel i nyckelboxen och lägg sängkläderna i tvättkorgen vid utcheckning.
Husdjur kan få vistas i sovrum, ej i allmänna utrymmen, mot förfrågan och tillkommande avgift om 200 kr för hela vistelsen.
Ytterligare gästsängar kan förbokas mot förfrågan och tillkommande avgift om 100 kr/natt kan endast förbokas till familjerummen "Måns"och "Ella". Önskas resesäng för spädbarn kan det förbokas och då tillkommer 50 kr/natt.
 
Frukost kan förbokas.
Vi erbjuder vi frukostpåse för 75 kr/person.
Fullbokade helger erbjuder vi en frukostbuffé för 85 kr/person (07.30-09.00).
Kom ihåg att anmäla eventuella allergier före ankomst.