V Hotel
V Hotel
V Hotel
V Hotel
V Hotel
V Hotel
V Hotel
V Hotel
V Hotel
V Hotel
V Hotel
V Hotel
V Hotel
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Hotell

V Hotel

Mitt i hjärtat av Helsingborg, där staden pulserar och gatorna lever ligger V Hotel.

En mötesplats för dig som gillar personlig design, skön atmosfär och att känna dig som hemma. Ett fyrstjärnigt boutiquehotell i ett anrikt hus med all komfort du behöver, med varm och personlig design där varje rum är unikt inrett.

Boutiquehotellet centralt i Helsingborg
Mitt i hjärtat av Helsingborg, där staden pulserar och gatorna lever ligger V Hotel.
En mötesplats för dig som gillar personlig design, skön atmosfär och att känna dig som hemma. Ett fyrstjärnigt boutiquehotell i ett anrikt hus med all komfort du behöver, med varm och personlig design där varje rum är unikt inrett. Slå dig ner i vårt vardagsrum, en skön och levande mötesplats som inbjuder både till fokuserat arbete och avslappnat umgänge över ett glas vin framför brasan, en after work eller en cocktail innan natten tar vid.
Bistro V, populär både bland gäster och helsingborgare, serverar en klassisk bistromeny och väl utvalda viner i en härligt levande atmosfär. Söker du en avslappnad känsla som inte kompromissar med kvalitet?
Gillar du golf, konst, god mat, musik, teater eller sporter som klättring, dykning, vandring och vill njuta av det goda livet mellan aktiviteterna? Söker du en svit för bröllopsnatten, den perfekta festlokalen eller en personlig plats för mötet eller konferensen? Helsingborg med omnejd har mycket att erbjuda och V Hotel är ditt perfekta hem när du är hemifrån.
 
 
Vi har lyssnat. Vi slutar med städning under din vistelse från 1/9 2023.
Varför? Tiderna och behoven förändras och efter dialog med våra gäster vet vi att mer än 75% gärna avstår städning av hotellrummet under sin vistelse till förmån för miljön. Man tycker generellt att det är onödigt att få sitt rum städat varje dag. Genom att minska på städning av rummet minskar förbrukning av både vatten, avfall, kemikalier, energi och transporter. Ett hållbart företagande är viktigt för oss så vi ser självklart positivt på denna möjlighet att bidra till minskad miljöpåverkan. Detta innebär även en minskad kostnad för oss och därför kommer 10 kr per rumsnatt att tillfalla vårt eget hållbarhetsprojekt Dandelionchild -för maskrosbarn i Sydafrika. Dandelion berör 10 av 17 globala mål och har syftet att ge föräldrarlösa barn en bättre framtid. Att det är just till Dandelion Child pengarna går beror på att det är hotellens grundare, Familjen Jakobsson som har grundat och driver även den organisationen. Något vi är mycket stolta över. Läs hela storyn om hur det började och vad som sker just nu på www.dandelionchild.se.
 
Om det är viktigt för dig att ditt rum städas varje dag hjälper vi gärna till med det utan kostnad, men låt oss veta senast kl 22.00 dagen innan.
 
Genom detta bidrar vi tillsammans till en mer hållbar och bättre framtid för alla.
 
Välkommen till oss på V Hotel, boutiquehotellet i centrala Helsingborg.