Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Camping

Unda Camping & Resort

Unda Camping, väster om Uddevalla, med bad på alla håll.

Unda camping & resort är belägen 8 km väster om Uddevalla och ligger i ett naturskönt område med närhet till flera badplatser, vandringsleder och en fantastisk vy över fjorden. Här finns 300 campingtomter för husvagn, husbil och tält, samt 13 stugor och 5 glampingtält för uthyrning.
 
Inom gångavstånd från campingplatser, stugor och glampingtält finner ni en nyrenoverad minigolfbana med något utöver det vanliga, flera lekplatser, tre badstränder med möjlighet av redskap till olika vattenaktiviteter och flera servicehus.
 
I nybyggda Affären erbjuds ett varierat utbud med det viktigaste för en perfekt grillkväll och härliga sommardagar med tillhörande lekaktiviteter. Önskar ni ta en cykeltur i det fina vädret kan ni hyra cyklar på området.
 
Under juli månad tillhandahåller Unda camping & resort en matmarknad med ett imponerande urval av olika smakupplevelser, för både stora och små. Under veckorna 26-31 är barnklubben aktiv med flera olika barnaktiviteter anpassade för åldern 3-7, helt kostnadsfritt.
 
Under sommarsäsongen finner ni Skärgårdsbåten M/S Sunningen nere vid bryggorna som erbjuder en mysig båttur in och ut från Uddevalla C med stopp på flera populära bryggor runt om i fjorden.