Stugguide Stugor, eremitstugor Stugor

Stugor & Lägenheter

Gaustablikk Fjellresort erbjuder 18 trevliga och praktiska lägenheter i olika storlekar, samt 43 mysiga stugor (Kvitåvatn - Gaustablikk Fjellhytter) i olika storlekar och med olika komfort, varav de flesta har utsikt över Gaustatoppen.

Välj mellan 1-rums- eller 2-rumslägenheter med eller utan balkong, rymliga stugor med 3 eller 5 sovrum och sovplats för upp till 16 personer.

På Gaustablikk Apartment kan du ta på dig längdskidor precis utanför dörren. Välj mellan 1-rumslägenheter med terrass för max 4 personer, eller 2-rumslägenheter med och utan balkong för 5 personer. Alla lägenheter har badrum, kök, matplats och vardagsrum, samt TV och WIFI. Köket är utrustat med ugn och spis, kylskåp, kaffebryggare och vattenkokare.
 
Gaustablikk Fjellhytter ligger bara 200 meter från hotellet och har ski in / out till Gausta Skisenter. Med direkt ankomst till Barnebakken (Barnebåndet) på ena sidan och en liten kälkebacke på andra sidan, är 8- och 10-mansstugorna ett perfekt val för familjer med barn och andra skidälskande gäster.
De 16-maniga stugorna ligger cirka 250 meter från hotellet bredvid en trevlig liten kälkebacke och tvärs över vägen från Gausta Skiarena. Det är här längdskidsäventyret börjar med 85 km längdåkningsspår.
 
Kvitåvatn Fjellhytter ligger mellan Gaustablikk Fjellresort och Den Lykkelige Sportsmann (after ski), cirka 400 meter från hotellet. De 36 stugorna har en typisk norsk byggstil.
 
Gäster som har bokat en stuga / lägenhet genom Gaustablikk Fjellresort har full tillgång till alla hotellfaciliteter i linje med hotellets gäster (med undantag för frukost).
 
Om du vill ha en bättre middag eller lunch kan du boka bord i hotellets reception eller via telefon. På vintern rekommenderar vi lunch på Gausta Food Court.
 
Incheckning och upphämtning av nycklar sker i receptionen på Gaustablikk Fjellresort.