DiscGolf
Publik
Fötter
Golf
Vandring

Urheilu

Ahvenanmaa on kuin tehty harjoitusleirien järjestämisella. Meillä on monta hienoa urheilukeskusta joissa voi harrastaa monta eri lajeja. Yhdistä matkasi hyvään majoitukseen ja ruokaan, niin huolehdimme siitä että saatte onnistuneen urheilukokemuksen.

Maarianhaminaan rakennetaan parasta aikaa uusi yleisurheiluareena ja Maarianhaminassa on monta hallia jota soveltuvat jääkiekkoon, voimisteluun, tennikseen, badmintoniin, judoon ja salibändin pelaamiseen. Eckeröstä löytyy curlinghalli ja Eckeröhallen jossa on täysmittainen jalkapallokenttä ja siellä voi myös pelata käsipalloa tai salibandya. Golfkentät ovat Ålands Golfklubb ja Eckerö Golf. Ahvenanmaalla on kaksi uimalaa, Finströmiin kunnassa ja Maarianhaminassa. Ahvenanmaalla on hyvät mahdollisuudet järjestää jalkapalloleirejä koska kenttiä löytyy joka kunnassa.

Ahvenanmaalla järjestetään vuosittain monta eri jalkapalloturnausta junioreille. Alandia Cup johon osallistuu yli 100 joukkuetta on suosituin turnaus joka järjestetään viikkoa ennen juhannusta ja on Suomen suurin turnaus 11-vuotiaille. Useimmat turnaukset ovat IFK Mariehamnin tai IFFKn järjestämiä.

Ahvenanmaalla on nykyään maailman suurin frisbeerata. On 12 rataa, tavoitteena on 16 rataa.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja varauksenmeihin: [email protected]