Skellefteå Camping
Skellefteå Camping
Skellefteå Camping
Skellefteå Camping
Skellefteå Camping
Skellefteå Camping
Skellefteå Camping
Skellefteå Camping
Skellefteå Camping
Skellefteå Camping
Skellefteå Camping
Skellefteå Camping
Skellefteå Camping
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Hotell

Skellefteå Camping

Välkommen till en helårsöppen och fyrstjärnig anläggning mitt i skelleftebornas eget rekreationsområde Vitberget, strax norr om Skellefteå centrum. Här bor du perfekt om du älskar att aktivera dig, oavsett om det handlar om vinter- eller sommarsport. Anläggningen ligger med naturen som närmsta granne och har stadens sus och dus på bekvämt avstånd.

Vad du vill göra på din ledighet vet bara du, men om du tycker om att röra på dig – mycket eller lite – så är Skellefteå Camping ett utmärkt val för var du ska spendera dina lediga dagar. Här finns enormt mycket att hitta på oavsett tid på året. Campingen ligger på området Vitberget och är lika nära naturens stora utbud som stadskärnans bekvämligheter och kommers.
Campingtomter
Området för husvagn/husbil är gräsbelagt och indelat i kvarter med asfalterade tillfartsvägar. De flesta tomter har el med CEE-kontakt på 10 amp (2300W). Vissa områden har EU-kontakt med 16 amp. Storleken varierar 90-190 kvm och samtliga ligger på gångavstånd till fina servicebyggnader. För husbilar och bussar finns speciellt lämpade platser. Tältplatserna är gräsbelagda.

Service
Det finns sex fräscha servicebyggnader med lite olika innehåll. Dusch och varmvatten är gratis och bastu finns för både damer och herrar. Vill du hyra egen bastu/relax går det också bra och då bokas den i receptionen.

Dessutom tror vi at vi har det mesta du behöver, när du behöver det! Aktiviteter, trådlöst internet, in- och utcheckning, kiosk- och butiksvaror – det här är bara några exempel på vår personliga och kompletta service. Vi hjälper dig med stort som smått!
Stugor och annat boende
Bo i en charmig funkisvilla eller storslagen gästgård. Boka mysig campingstuga och enklare självhushåll. De flesta har en liten veranda eller altan och alla har utemöbler. De större stugorna har även TV.Stugan ”Utsikten” har 3 sovrum i två plan och mäter totalt ca 80 kvm. WC/dusch på båda våningarna med bastu på den övre.
Självhushållsstugorna har allt ifrån 2-7 bäddar och upp till 3 sovrum. Kuddar och täcken finns till alla bäddar, de har komplett köksutrustning, kylskåp, kokplatta, micro, WC och dusch. Stugorna har kabel-TV och möblerad uteplats.
Campingstugorna är individuellt utformade med 2-8 bäddar. Kuddar och täcken finns till alla bäddar, komplett köksutrustning, kylskåp, kokplatta och micro samt möblerad uteplats.
Lika mycket att göra...
Vi erbjuder allt från toppmoderna konferensmöjligheter, skidspår i SM-klass och funpark vintertid till motionsslingor, tempererat utomhusbad med vågmaskin och vattenrutschbana sommartid.

…vintertid som…
Här kan du finslipa tekniken redan innan säsongen kommit igång. Så fort temperaturen tillåter startar snökanonerna på det 2,5 km långa konstsnöspåret. Här finns skidspår i världsklass på själva campingområdet, både med och utan elbelysning och det finns hårda tävlingsspår som håller internationell tävlingsklass likväl som skidspår för motionären. Samtliga prepareras för både fri och klassisk stil.
....sommartid
Sommartid erbjuder Skellefteå Camping bland annat discgolf och uthyrning av segway. Dessutom aktiviteter för de allra minsta och kostnadsfritt trådlöst Internet. På Skellefteås koordinater erbjuds du många soltimmar och härliga bad i Skellefteälven. En biltur (16 km) ut till kusten är ett tips för en dagsutflykt.
Annars är Stadsfesten i början på juli och Matfesten i augusti populära anledningar till att checka in. På gångavstånd finns shopping i city och Handelsplats Norr, badpalatset Eddahallen, Boda Borg och Skellefteå Kraft Arena.