Siljansnäs Hotel
Siljansnäs Hotel
Siljansnäs Hotel
Siljansnäs Hotel
Siljansnäs Hotel
Siljansnäs Hotel
Siljansnäs Hotel
Siljansnäs Hotel
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Hotell

Siljansnäs Hotell

Siljansnäs Hotell är ett familjärt hotell med 80 sängplatser som är fördelade på 30 rum. Det har en magisk utsikt och ett lugn som är svår att finna på andra platser. Närhet till natur och sevärdheter gör detta boende perfekt för er som vill uppleva Dalarna. 8 helt nya cykelleder i direkt anslutning till hotellet. Utomhuspool som är 15 x 6 meter. Nytt är även vår nya stora balkong där man kan avnjuta sin frukost.

Siljansnäs Hotell är ett litet familjärt upplevelsehotell med 80 sängplatser som är fördelade på 30 rum.
Hotell ligger precis nedanför välkända Buffils Annas kaffestuga och naturum Dalarna, ett spännande besökscenter till Dalarnas natur. Här får lära dig mer om landskapet och själv inspireras till ett besök i Dalarnas fantastiska natur. Runt naturum Dalarna, i Siljansnäs naturreservat, finns flera stigar att vandra, för att uppleva naturen och inte minst för att besöka de olika utsiktsplatserna med en fantastisk utsikt över Siljan.
​​​​​​​
För er som vill cykla, springa och vandra finns det många fina leder i området. Vintern erbjuder fina backar och spår att åka skidor i. För den som tycker om att fiska så finns det riktigt fina fiskevatten i närheten.
Här har du även nära till Orsa Rovdjurspark, Tomteland och Leksands sommarland. Vi hjälper er gärna med biljetter och information om de olika attraktionerna.