Ronneby Havscamping
Ronneby Havscamping
Ronneby Havscamping
Ronneby Havscamping
Ronneby Havscamping
Ronneby Havscamping
Ronneby Havscamping
Ronneby Havscamping
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Camping

Ronneby Havscamping

Ronneby Havscamping är en idyllisk fyrstjärnig camping vid havsviken i Listerby mellan Ronneby och Karlskrona. Här kan ni njuta av den rofyllda miljön och den vackra naturen samtidigt som ni har nära till alla besöksmålen i Blekinge.

Idyllisk fyrstjärnig camping vid havsviken
Ronneby Havscamping är en idyllisk fyrstjärnig camping vid havsviken i Listerby mellan Ronneby och Karlskrona. Här kan du njuta av den rofyllda miljön och den vackra naturen samtidigt som du har nära till alla besöksmålen i Blekinge.
Många av campingtomterna här är belägna intill strandkanten, med en underbar utsikt över havet, men du kan också få en tomt som är helt omgiven av den vackra naturen. Eller varför inte bo lite närmre huvudbyggnaden så du har nära till restaurang och butik?
I anläggningens huvudbyggnad finns restaurang med fullständiga rättigheter, reception och butik. Vissa dagar och helger erbjuds underhållning i restaurangen eller på innergården och vad passar då bättre än att samla familjen och äta något gott för att sedan njuta av musiken eller ta del av lekarna, eller varför inte bjuda upp till dans?
Ila eller vila? Du bestämmer själv
På Ronneby Havscamping finns massor att göra om du vill vara aktiv. För barnen finns lekplatser, minigolfbana och under högsäsong en mängd olika aktiviteter såsom teckningstävling, skattjakt, sandslottstävling och Kids Club Under högsäsong anordnas även trubadurkvällar och annan underhållning som passar hela familjen. Sedan finns ju alltid de fina cykelvägarna och de vackra promenadstigarna som sträcker sig genom den avkopplande omgivningen.
Har du ingen lust att aktivera sig går det självklart lika bra att ta det lugnt och ”bara vara” i vår Blekingesköna natur. Ronneby Havscamping är en familjecamping där de värnar om den natursköna miljön och låter havsbrisarna stå för avkopplingen.
Varmt välkommen!