Rättviks Camping
Rättviks Camping
Rättviks Camping
Rättviks Camping
Rättviks Camping
Rättviks Camping
Rättviks Camping
Rättviks Camping
Rättviks Camping
Rättviks Camping
Rättviks Camping

Rättviks Camping

Rättviks Camping har stugor i många olika storlekar och standard, från enkel 4-bäddsstuga med kokplatta och kylskåp till 8-bädds fullt utrustad självhushållstuga. Platser för husvagn/tält/husbil med många fina lägen, direkt vid Enån, nära servicehus eller intill lekplatsen.

Aldrig fel med boende i Rättvik
Anledningarna att besöka Rättvik och Dalarna är många. Den svenska naturen, musik och framträdanden i mäktiga Dalhalla, andra äventyr eller bara lugn och ro. Anledningarna att bo på Rättviks Camping är lika många och många fler därtill.
Spännande och kul – året runt
Under sommaren finns minigolf, häst och vagn, spelhall, bollplan, kanot och cykeluthyrning samt lekparker och ledarledda barnaktiviteter. Och om lusten faller på, eller du behöver en paus från sol och värme, så finns en simhall i direkt anslutning till campingen. Där finns en 25-metersbassäng, bubbelpool, relaxavdelning, barnpool med lekhörna, bastu och servering.
Och du! På Rättvik firar de traditionellt midsommar; fiolmusik, resning av och dans kring midsommarstången och lekledare och musiker i folkdräkt.
Bo nära Dalhalla, Classic Car Week med mera
I samhället Rättvik finns det unika Dalhalla med häftiga konserter, det finns bowlinghall med gym, nattklubb och restaurang, travbana, golfbana, sommarrodel, långgrund sandstrand, långbryggan, go-cartbana, tunnbrödsbageri, slalombacke, fina skidspår, bandyhall, springkällan, styggforsen, MTB-vägar och motionsspår. I omgivningarna genomförs dessutom årligen evenemang som Classic Car Week, vår- och höstmarknad, Musik Vid Siljan, Mörksuggejakten, Siljan Snowshoerace och mycket, mycket annat.
Med andra ord: Det är aldrig fel att vara i Rättvik.
Välkommen till Rättviks Camping!