Lyckliga Lottas
Lyckliga Lottas
Lyckliga Lottas
Lyckliga Lottas
Lyckliga Lottas
Lyckliga Lottas
Lyckliga Lottas
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Bed & Breakfast

Lyckliga Lottas

Lyckliga Lottas är ett litet Bed & Breakfast i Sottungas bykärna. Från hamnen och färjfästet är det 3 kilometer och det är lätt att hitta. Precis intill ligger Sottunga Andelshandel, skolan med stor skolgård och lekplats, bibliotek och hälsovård.

Lyckliga Lottas är öppet året runt (då vi är hemma) och har plats för 4 gäster, i två rum, under lågsäsong och 8, fyra bäddar till i familjerummet, under högsäsong i juni och juli.

I priset ingår frukost och lakan, under högsäsong tar vi extra betalt för bastu. Till gästernas förfogande finns ett allrum/frukostrum med ip-tv, micro, vattenkokare, kaffemaskin för specialkaffe och kylskåp. Dusch och bastu finns i källaren. Ett litet kök där våra gäster kan tillreda egen mat håller på att färdigställas och blir förhoppningsvis klart till sommaren. I huset finns wifi.

Frukosten är mångsidig med ekologiska och lokalproducerade varor så långt det är möjligt. Det finns alltid hembakat bröd och ägg från egna höns och dessutom smoothie, kaffe, te, kakao, juice, yoghurt, chark, ost, frukt, grönsaker, flingor och hemlagad mysli... Utbudet kan variera efter säsong och tillgång.

Till Sottunga kommer man för lugnet och närheten till naturen, allt finns på cykelavstånd. Hos oss finns dock risk att gästerna vaknar med tuppen då han gärna gal ganska tidigt på morgonen.