Lappo gästhamn
Lappo gästhamn
Lappo gästhamn
Lappo gästhamn
Lappo gästhamn
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Gästhamn

Lappo gästhamn

Vi bjuder på en trevlig besöksplats med full service. Hamnavgiften innehåller el, bastu, dusch, vatten, septitanktömning, avfallshantering och andra hamntjänster. Därtill kan en tvättstuga med torktumlare bokas mot tilläggsavgift.

Vi har öppet från början av juni till slutet av augusti. Intilliggande restaurang Galeasen har öppet samma tidsperiod. Välkommen!

Förutom hamn- och restaurangtjänsterna har Lappo en markerad vandringsled och Gasthaus Pellas bjuder på bekvämt boende året runt, med kapacitet för ca. 50 personer.

Intilliggande Asterholma är populärt bland fiskare och bjuder på 6 stycken stugor av hög kvalitet. Mittemot gästhamnen och i dess omedelbara närhet finns också andra tjänster, såsom handel, postkontor och andelsbank. Här finns skärgårdsmuseet och bränsleautomat som numera fungerar även med bank- och kreditkort. Bränslepumpen kan ta emot även djupgående fartyg. Hamnområdet har också en 18-håls minigolfbana.

Lappo gästhamn ligger i Ålands östligaste kommun Brändö, en lagom dagstur från t.ex. Nystad, Åbo, Pargas, Nådendal, Gustavs, Nagu eller Iniö - bekvämt längs vägen för de som är på väg till Mariehamn, Kumlinge, Enklinge eller håller på att runda Åland. Våra koordinater är 60*19,03* och 20*59,90*.