Käringsunds Gästhamn
Käringsunds Gästhamn
Käringsunds Gästhamn
Käringsunds Gästhamn
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Gästhamn

Käringsunds Gästhamn

Välkommen till Käringsunds Gästhamn och Gastropub Bodegan!

I SALTKRÅKANS ANDA
Kom och njut av den gamla fiskehamnen med alla sina sjöbodar där Saltkråkan spelades in på 1960-talet och där självaste Astrid Lindgren har njutit av vår fina skärgård! Här har du nära till fina stränder eller klippbad. I närheten finns även Ålands Jakt- och Fiskemuseum, Viltsafari och Leklandet att roa sig med under ditt besök!
Vi erbjuder också turer ut till Märkets fyr, beläget på en liten holme mitt på gränsen mellan Sverige och Finland!

SERVICE
Lägg till i vår vackra och skyddade hamn vid kajen som slingrar sig längs med berget. Vi har 70-90 gästhamnsplatser med tillgång till el, vatten och naturligtvis trådlöst wifi. I nära anslutning finner ni det fullt utrustade servicehuset med sopstation, duschar, WC, bastu och tvättstuga. På berget ovanför gästhamnen med utsikt över havet, har vi även vår grillplats med bänkar att sitta vid och med gott om utrymme för att umgås.

Gästhamnen är öppen 1 maj – 30 september.

GASTROPUB BODEGAN
Passa på att besöka vår Gastropub Bodegan och låt oss skämma bort dig! Här erbjuder vi god och vällagad mat och dryck precis vid kajkanten i genuin skärgårdsmiljö. Vi har en varierande meny baserad på säsongens finaste råvaror, för menyer besök oss på www.bodegan.ax eller på FB, gastropubbodegan.

Att dricka finns olika sorters både öl, vin och cider, läsk och såklart te och kaffe. Vi erbjuder också fika med hembakta godsaker, glass och mjukglass. Här har vi även vårt gästhamnskontor.


For opening hours and further information visit our homepage www.bodegan.ax
Kindly make your table reservation by phone +358 18 38 530.