Hotel GSH
Hotel GSH
Hotel GSH
Hotel GSH
Hotel GSH
Hotel GSH
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Hotell

Hotel GSH

Ett modernt och miljömedvetet hotell med ny interiör. Stora grönområden! Green Solution House ligger i utkanten nära till både skog och strand, 1,5 km från centrum. Hotellet är handikappvänligt.

Med 200 meter till hav o strand ligger Green Solution House vid södra utfarten av Rønne. Skogen finns inpå knuten och avståendet till stadens centrum är som en lagom långpromenad. Ett hotel med många faciliteter och som är handikappvänliga.
Under 2014 färdigställdes byggandet av en stor fantastisk kongressanläggning - Green Solution House - med inriktning på det ekologiska kretsloppet. Hotellet har genom sina 50 år hela tiden utvecklat sig från att ha vari det första hotellet på ön med rum med eget d/wc till idag ett banbrytande Green Solution House!
Hotellet är Carl Edvard Mogensens livsverk.
Hotellet har reception, restaurang, bar, samlingsrum, konferenslokaler, egen trädgård.
Alla rum är stora och ljusa med antingen balkong eller terrass. Alla har dusch/wc med hårtork, byxpress, kylskåp, telefon, satellit TV och radio.
Trådlöst internet finns.
Alla rum är rökfria.
Hund ej tillåten.
På hotellet finns en nyöppnad restaurang - Green Solution House Restaurant - med kökschef Kasper Beyer i spetsen. Han serverar klassiska rätter baserat på lokala och ekologiska råvaror. Restaurangen er eco-certificerad.
Incheckning kl. 14.00, utcheckning kl. 10.00.
Strand: 200 m Centrum: 1,5km Golf: 2,5 km