Fjällbacka Camping
Fjällbacka Camping
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Camping

Fjällbacka Camping

Fjällbacka Camping är en familjecamping med unikt läge i den fina bohuslänsk naturen. Vindskyddat, precis vid havet och intill barnvänligt bad och med gångavstånd till en av Bohusläns populäraste semesterorter. Totalt finns144 campingtomter varav hälften är för säsongsgäster. Här finns dessutom platser för cykelcamping samt stugor, villavagn och husvagnar att hyra.

Familjecamping med unikt läge i Bohuslän
Fjällbacka Camping är en familjecamping med unikt läge i den fina bohuslänsk naturen. Vindskyddat, precis vid havet och intill barnvänligt bad och med gångavstånd till en av Bohusläns populäraste semesterorter.
Totalt har campingen 144 campingtomter varav hälften är för säsongsgäster. Här finns dessutom platser för cykelcamping samt stugor, villavagn och husvagnar att hyra.
Bo med service och flera utflyktsmål på nära håll
Förutom lata och sköna dagar på stranden med sol och bad och vederkvickande avslappning på campingplatsen, kan en vistelse på Fjällbacka Camping kombineras med många intressanta utflyktsmål och aktiviteter i norra Bohuslän.
Vitlycke hällristningsmuseum, Nordens Ark, skärgårdsturer med båt, restauranger med bohuslänska specialiteter, golf (fem 18-hålsbanor), Hornbore vikingaby, Havets Hus, Tingvall gård (ett ekologiskt fullskalelantbruk), kultur och konst med Gerlesborgsskolan i centrum och mycket mera.
I servicebutiken på anläggningen kan du köpa de nödvändigaste dagligvarorna samt övrigt semestersortiment.
Familjecamping med åldersgräns
Observera vänligen att Fjällbacka Camping är en familjecamping. Personer under 18 år tillåts endast checka in i sällskap med vuxen/förälder.
Hjärtligt välkomna till Fjällbacka Camping!