Finnö Stugby
Finnö Stugby
Finnö Stugby
Finnö Stugby
Finnö Stugby
Finnö Stugby
Finnö Stugby
Finnö Stugby
Finnö Stugby
Finnö Stugby
Stugguide Stugor, eremitstugor Stugor

Finnö Stugby

I Geta på nordvästra Åland, ca 30 km från Mariehamn, ligger Finnö stugby med två stugor byggda 2014 och 2016. Stugorna ligger i ett avskilt område ca 400 meter ifrån varandra. Här finns en privat strand och stugorna passar både familjer och sportfiskare.

Stugorna ligger på en stor avskild tomt med över 700 meter strandlinje. Tomten är omgiven av skog och berg i lugna omgivningar. 300 m till närmaste granne.

På området finns en privat brygga och strand där man kan fiska och simma. Det finns ett båthus där man kan förvara sin fiskeutrustning och rensa fisk, det finns också stockbord och fiskrök.

Det finns möjlighet att hyra 4 plastbåtar Rönnqvist 515/30, Rönnqvist 590/50, Terhi 400/10 och Terhi 445C/30. Alla båtar är utrustade med moderna GPS och ekolod. Det ingår 10 liter bensin, mer bränsle kan köpas på plats (endast EUR och kontant).

Vi erbjuder också tjänster av en proffsig fiskeguide, som är expert på det lokala fiskeområdet. En guide kan ta med upp till 3 gäster i båten. I fiskepaketet ingår fiskeguide och redskap, beten och bensin. På begäran och mot en extra avgift kan vi ordna lunch under fisketuren. Fiskekort ingår inte i fiskepaketet utan betalas kontant i EUR på plats.