Camp Ripan in Kiruna
Camp Ripan in Kiruna
Camp Ripan in Kiruna
Camp Ripan in Kiruna
Camp Ripan in Kiruna
Camp Ripan in Kiruna
Camp Ripan in Kiruna
Camp Ripan in Kiruna
Camp Ripan in Kiruna
Camp Ripan in Kiruna
Camp Ripan in Kiruna
Camp Ripan in Kiruna
Camp Ripan in Kiruna
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Camping

Camp Ripan i Kiruna

Välkommen till Camp Ripan – i hjärtat av Kiruna!

Vi är ett hotell, men ett ovanligt sådant. Kiruna är en stor kommun till ytan så vi har plats att bygga på bredden istället för på höjden. Därför har vi inrett våra fina och bekväma hotellrum i stugor med egen ingång, dusch och toalett, de är helt enkelt små privata oaser men ändå med närhet till all service.

I Kiruna finns det mesta, allt från storslagen fjällvärld till spännande arkitektur, från midnattssol till norrsken, från vintriga snöfyllda hundspannsturer till somriga ridturer på islandshästsryggar, och allt där emellan. Vi vill försöka ge dig det bästa Kiruna har erbjuda i äventyr, möjligheter och upplevelser just precis då när du själv väljer att gästa oss
Och efter en hel dag utomhus, eller i konferensrummet, vad är väl bättre än att få koppla av i vårt Aurora Spa och låta dagen långsamt rinna av dig medan du ger dig själv avkopplande bastubad, sköna fotbad, välgörande spaprodukter och uppfriskande poolbad? Kvällen kan med fördel avslutas i vår restaurang där regionens fantastiska råvaror förädlas till kulinariska upplevelser.
Allt detta och mer därtill hittar du hos oss. När vi byggde Camp Ripan till den anläggning den är idag, var vi alla överens – vi ska gräva där vi står. Det synsättet följer med som en röd tråd genom hela vår verksamhet och genomsyrar också tankegångarna när det gäller vårt miljöarbete, inredningsdetaljer och design. Vi ville inte att vår anläggning skulle se ut som ett hotell placerad var som helst i världen, vi ville ha ett uttryck som andades Kiruna. Det är från stadens tre kulturer – den svenska, den samiska och den tornedalska – i kombination med naturens egna kontrastrika färger och former som vi har hämtat inspiration
Design, inredning och materialval andas renhet och enkelhet, precis som naturen, kulturen och atmosfären i vår fjällstad. Huvudbyggnadens panoramafönster ger stora utblicksytor, precis som vidderna på fjället ger blickfång i fjärran. Och mitt i allt detta, centralt placerad i entrén står eldstaden. Den värmande, livgivande, levande elden som skapat förutsättningar för tidigare släkten att överleva i det många gånger bitvis hårda polarklimatet.
Vi erbjuder fler än de aktiviteter som finns online så vänligen kontakta oss på [email protected] för mer information.