Brunnbäcks Herrgård
Brunnbäcks Herrgård
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Hotell

Brunnbäcks Herrgård

Brunnbäck är en anrik mötesplats vid Dalälvens strand i södra Dalarna, inte långt från Krylbo. Här utkämpade dalkarlar och danskar en blodig strid år 1521 och från tidigt 1600-tal fanns här Brunnbäcks gästgiveri och Brunnbäcks färja fram till ungefär 1860-tal.

Idag är Brunnbäcks Herrgård ett nav för olika verksamheter och möten. Det vackra läget och den inspirerande miljön uppskattas i många sammanhang, oavsett om det gäller högtidsmiddagar, bröllop eller lyxig bed & breakfast.
 
Bed & breakfast i lyxig herrgårdsmiljö:​​​
Alla rum är personligt inredda och du kan välja på en- eller flerbäddsrum, med delat badrum. Inomhuspool och bastu finns också, något som brukar uppskattas av våra gäster.
Vår herrgårdsfrukost med lokala råvaror och bär från trädgården serveras i förmaket. Fina sommarmorgnar kanske du väljer att sitta på vår terrass och njuta av utsikten mot Dalälven, ett stenkast bort.
Bröllopssviten är omtyckt av brudpar som vill sätta extra guldkant på den stora dagen. Den romantiska sviten som går i blå toner, har utsikt mot parken och Dalälven.
 
Middagar för representation och högtider:
Riktigt god och vällagad mat och ett omsorgsfullt dukat bord gör måltiden med affärskontakter eller högtidsdagen med nära och kära, extra lyckad. Här på Brunnbäcks Herrgård sätter vi en ära i att laga maten av fina, närproducerade råvaror och att baka brödet i vårt eget bageri. All svamp och bär plockar vi själva i skogen och i vår egen trädgård. Kontakta Ullabrith för bokning av middag.
 
Sommarcafé:
Alldeles intill Dalälven, i den nedre delen av parken kan du sitta under de stora träden och njuta av en god kopp kaffe eller te. Kaffebrödet och de oemotståndliga smörgåsarna kommer från vårt eget bageri. Vårt sommarcafé öppnar 15 Juni och stänger för säsongen den 31 augusti.

​​​​​​​
Välkommen att kontakta oss så skräddarsyr vi din vistelse på Brunnbäcks Herrgård.