B&B Turistgården Särna
B&B Turistgården Särna
B&B Turistgården Särna
B&B Turistgården Särna
B&B Turistgården Särna
B&B Turistgården Särna
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Hotell

B&B Turistgården Särna

B&B Turistgården Särna ligger inbäddad mellan björk, fur och gran. En gång byggd 1890 har denna fantastiska villa förvandlats till en oas där gästfrihet är nyckeln och avkoppling är det magiska ordet. Hemtrevlig atmosfär för dig som vill koppla av eller utforska vildmark!

På B&B Turistgården Särna kan du koppla av, läsa en bok , spela ett spel eller bara umgås med varandra. Behöver du arbeta går det bra. Vi har gratis Wi-Fi så ta med din bärbara dator eller surfplatta. Vi serverar frukost mellan kl. 8 och 10, och serverar bland annat hembakat bröd och produkter från lokala gårdar. Sängkläder och handdukar ingår i priset. Det finns 10 olika rum att välja mellan för totalt 23 gäster och ett stort vardagsrum och en solig terrass. 
Barnen kan leka ute på gräsmattan där Särnas minsta hus ligger. Njut av den stora trädgården som omger den vackra villan och beundra de fåglar, ekorrar och rådjur som ibland besöker oss.
Turistgården Särna är perfekt för alla som älskar naturen. Kombinera det mysiga boende i en hemtrevlig atmosfär med de omfattande möjligheterna att uppleva den vackra naturen och koppla av. Omgivningen i Särna är utrustad med otaliga vandringsleder, cykelvägar och spännande natur.