Antjärns Camping
Antjärns Camping
Antjärns Camping
Antjärns Camping
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Camping

Antjärns Camping

Antjärns Camping och Stugby är en liten, mysig familjecamping med badplats och bastu. Här kan du bo med husvagn, husbil, tält eller hyra stuga. Campingplatsen ligger 1 Mil söder om Härnösand, och är lätt att ta sig till från E4.

Äventyret börjar vid Höga Kusten
Precis vid det badvänliga tjärnet, några hundra meter från E4 och någon timme söder om Härnösand, hittar du lilla charmiga Antjärns Camping. Om du slår dig till ro här har du ett bra utgångsläge för att upptäcka Höga Kusten och Ångermanlands storslagna natur.
Med spring och skutt i benen
På anläggningen finns en liten lekplats med liten strand  där du kan bada. Anläggningen brukar ha öppet från maj till september, och då står så klart bad, fiske, grill och avkoppling på menyn. Du kan dessutom låna bastun eller en roddbåt på campingplatsen  (i mån av tillgänglighet).
Bo med husvagn, husbil, tält eller i stuga
Antjärns Camping är en mysiga lilla familjcamping som lägger stor vikt vid att du ska ha en så bra vistelse som möjligt. Ni är välkomna med husvagn, husbil, tält eller annat campingalternativ. Eller också kan ni hyra en stuga, som finns i flera prisklasser.
På Antjärns Camping är hundar välkomna!