Camping Älvdalen
Camping Älvdalen
Camping Älvdalen
Camping Älvdalen
Camping Älvdalen
Camping Älvdalen
Camping Älvdalen
Camping Älvdalen
Camping Älvdalen
Camping Älvdalen
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Camping

Älvdalens Camping

Lugn camping, vackert belägen vid Österdalälvens strand, anslutning till Sim- och Ishall med 50 m bassäng.

Vad kan vara mer inspirerande än att vakna upp i en miljö nära vatten och natur, långt borta från stress och prestation. Älvdalens camping ligger lugnt och vackert beläget vid Österdalälven strand. Nära till fiske och vildmark. Det är 6,5 mil till Sälen, 10 mil till Idre.
 
Från campingen är det endast 5 minuters gångväg till Älvdalens centrum med butiker, hotell och restauranger. Ishall och simhall i nära anslutning med 50 m-bassäng, vattenrutschbana, solarium, bubbelpool och gym. På andra sidan älven tar vildmarken vid och för dig som är intresserad av vandring och fiske öppnar sig oanade möjligheter till äventyr och rekreation.
 
Reception öppen under högsäsong: 09.00-21.00. Vid ankomst då receptionen inte har öppet läggs ett ankomstkuvert ut i en låda som återfinns till höger om dörren till receptionen. Bokarens namn finns skrivet på kuvertet och inuti finner du nyckel och ev. bomkort.

Till höger om ankomstlådan finner du en låda med broschyrer med områdeskarta över campingområdet. Incheckning från 15.00 - utcheckning senast 12.00. (Om du köpt slutstädning eller om det ingår i paketet är utcheckningen kl 11.00) Husdjur tillåtet.