Ålands golfklubb
Ålands golfklubb
Se & Göra Aktiviteter Golf

Ålands golfklubb

EN KOMPLETT OCH NATURSKÖN GOLFANLÄGGNING
Ålands Golfklubb med två 18-håls banor - Slottsbanan och Kungsbanan - samt korthålsbanan Prinsessan ligger i ett naturskönt område med en havsvik som närmaste granne, dryga 20 minuters körtid från Mariehamn.

Vi bygger om vår äldsta bana – Slottsbanan – och har den stängd under säsongen 2019. Vi välkomnar dig 2020 till en ny och spännande Slottsbanan 2.0. Kungsbanan och Prinsessan har vi öppna för spel säsongen 2019.

Vår anläggning har byggts upp stegvis sedan starten 1983. Hjärtat i anläggningen är klubbhuset. Här finns vår reception där du som gästspelare anmäler dig. Här finns också omklädningsrum med duschar och bastu samt en mycket välsorterad golfshop. I grannhuset ligger vår restaurang och där kan du med ditt golfsällskap efter golfrundan inta en välsmakande lunch eller middag.

Från klubbhuset är det kort avstånd till Kungsbanans och Slottsbanans första tee. Prinsessan hittar du bakom vår driving range på en lång drives avstånd från klubbhuset. Stora övningsgreener för puttning och en green där man kan träna både inspel och bunkerslag kan vi också bjuda dig på.