Viikinkimarkkinat 2019
Viikinkimarkkinat 2019
Viikinkimarkkinat 2019
Viikinkimarkkinat 2019
Viikinkimarkkinat 2019
Viikinkimarkkinat 2019
Viikinkimarkkinat 2019
Näe & koe

Viikinkimarkkinat 2019

Aikamatka Viikinkimarkkinoille
Käsityöläisiä, narreja, ilveilijöitä, soittoniekkoja, taisteluvalmiuksissa viikinkejä ja viikinkiajan mukaan pukeutuneita ihmisiä iloisessa vilinässä. Tule mukaan koko perheen viikinkiseikkailuun Kvarnbohon.

Ahvenanmaan suuret jokavuotiset Viikinkimarkkinat järjestetään Kvarnbon kylässä, Saltvikin perinteikkäillä mailla. Täältä on löydetty jälkiä asutuksesta ja hautoja varhaisrautakaudelta lähtien. Uusimpien arkeologisten kaivauksien mukaan Kvarnbo on ollut aikaisempaa arvioitua tärkeämpi viikinkiaikainen kauppakeskus.
Viikinkimarkkinat tarjoavat monipuolista ohjelmaa, kuten tanssia, musiikkia ja historiallisia taistelutaitoja esitteleviä näytöksiä. Markkinoilla käsityöläiset valmistavat käyttö- ja taide-esineitä vanhojen käsityömenetelmien mukaan ja torimyyjät houkuttelevat tekstiilitöillä, helmillä sekä taonta- ja nahkatöillään. Ravintola Knarren ja Båtkrogen tarjoavat maistuvaa, viikinkityylistä ruokaa ja juomaa, ja nuorimmat viikingit viihtyvät hyvin omassa lapsikylässään.
Käy myös tutustumassa muinaisyhdistys Fibulan rakentamaan viikinkilaivan kopioon Kvarnbovikenissä.

Älä missaa näitä!
Zack-narri liikkuu markkinakansan ja viikinkien parissa. Joka ilta tulishow!
Obscurus Orbis, latvialainen bändi esittää keskiaikaista metallimusiikkia.
Thomas Wolf Pettersson, jousiammuntaa ja kirveenheittoa.

Aukioloaika: torstaina klo 12-18, perjantaina klo 12-20, lauantaina klo 12-18. Ravintola Knarren avoinna 12-01 joka päivä.

Bussi Maarianhaminasta (Viking Line terminaali ja Bussplan) - markkinoille ja takaisin.

Yhden päivän lippu.
VARAUS: lippu voi varata ja maksaa klo 12.00 asti markkinapäivänä. Sen jälkeen lippuja voi ostaa markkinoiden kassalta, ainoastaan käteismaksu portilla.

Kolmen päivän passi, 25.-27.7..
VARAUS: lippu voi varata ja maksaa klo 12.00 asti ensimmäisenä markkinapäivänä, torstaina. Sen jälkeen lippuja voi ostaa markkinoiden kassalta, ainoastaan käteismaksu portilla.