Stormskärs Värdshus
Stormskärs Värdshus
Stormskärs Värdshus
Stormskärs Värdshus
Stormskärs Värdshus
Stormskärs Värdshus
Stormskärs Värdshus
Stormskärs Värdshus
Majoitus Hotellit, B&B, huoneistot, leirintäalueet Aamiaismajoitus

Stormskärs Värdshus

Stormskärs Värdshus sijaitsee Simskälan saarella, Vårdön saaristokunnan pohjoisosassa. Simskälaan pääsee vaivatta kahdella lossilla, jotka liikennöivät ympäri vuorokauden ja ovat maksuttomat.

Stormskärs Värdshus toimii Östra Simksälassa vanhassa Östergårdsin saaristolaistalossa, jonka juuret ulottuvat 1800-luvun loppupuolelle. Aito maatilamijöö antaa vierailulle kauniit puitteet. TMaatila on ollut suvun omistuksessa vuodesta 1755 ja isäntäpari Lena & Mikael Lindholm harjoittavat edelleenkin pienimuotoista maanviljelyä.
Talo on myös ahvenanmaalaisen kirjailijan Anni Blomqvistin lapsuudenkoti. Hänet tunnetaan etupäässä Myrskyluodon Maija-romaaneista, joiden pohjalta tehty elokuva kuvattiin Väderskärin saarella Vårdössä.

Tilalla on luomuviljelmiä ja laidunmailla laiduntaa ylämaankarjaa.
Simskälan saarella voi nauttia saaristolaisesta luonnosta saaren 2-kilometrisen "Ringvägenin" varrella. Saaren kahvilassa toimii saaren lasten ylläpitämä oma muffinsikahvila, Simskälabarnens muffinscafé, joka on avoinna 25.6.-30.7. tiistaisin ja sunnuntaisin klo 13-16.

Majatalossa on 6 kahden hengen huonetta (muutamassa huoneessa kolme vuodetta). Ensimmäisessä kerroksessa on yksi huone (wc ja suihku käytävällä) ja toisessa kerroksessa on 5 huonetta (2 yhteistä wc:tä ja suihkua).
Ensimmäisessä kerroksessa on sauna, joka kuuluu majoituksen hintaan. Wi-Fi toimii koko talossa.

Aamiainen sisältyy hintaan. Stormskär-ravintola tarjoaa aterioita päivittäin 24.6.-5.8. klo 15-20. Ravintolassa on 20 asiakaspaikkaa ja pöytävarauksen voi tehdä huonevarauksen yhteydessä.

Majatalo tarjoaa tilat noin 25 kokousvieraalle.