Sommarströms Stugor
Sommarströms Stugor
Sommarströms Stugor
Sommarströms Stugor
Sommarströms Stugor
Sommarströms Stugor
Sommarströms Stugor
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Sommarströms Stugor

Mökit kuuluvat Anderstunas Gårdille vuodesta 1635. Yksityinen laituri soutuveneellä yksityisellä järvellä. Järsön ulkosaaristo, n. 10 km Maarianhaminasta. Tietä on kutsuttu "Ahvenanmaan kauneimmaksi tieksi". Ratsastat saarten välisillä tiepenkeillä.

Tervetuloa Anderstunas Gårdille - ja Sommarströmin mökeille. Pysy mökissä, jossa on oma järvi. Ytterskärgård noin 10 minuuttia Maarianhaminasta. Lyhyen kävelymatkan päästä alas järvelle omalla laiturilla ja omalla soutuveneellä. Pelastusliivit ovat saatavilla.

Lemmikit sallittu!
Sisäänkirjautuminen alkaen 15.00, uloskirjautuminen klo 12.00. Jos loppusiivous on varattu, kirjaudu ulos klo klo 11

YKSITYISET TILA - yksityinen järvi
Tila on ollut olemassa vuodesta 1635. Kaksi mökkiä ovat kuitenkin 60-luvulta. Alhaalla yksityisen järvemme rannalla on mukava vuoristokorko, jolla voit ottaa aurinkoa. Täällä voit mahdollisesti tavata muita vieraita tilalta.

AVOMERI JA KAHVILEIPÄ
Mökit sijaitsevat lähellä vaellusreittiä, josta on upeat näkymät Ahvenanmerelle. Kivenheiton päässä on Stickstugan Handverk & Café, jossa on kaunis puutarha - ehdottomasti vierailun arvoinen.

Sommarströmin mökit ovat yksinkertaisesti sisustettuja. Mökki 101211 on vanhempi mökki 60-luvulta ja 101212 on uudempi mökki, joka on osittain remontoitu. Tämä on tarkoitettu niille, jotka haluavat elää kesätunnelmissa lähellä Maarianhaminaa ja sen aluetta sijaitsevassa saaristossa.
Tervetuloa!