Kukkolaforsen
Kukkolaforsen
Kukkolaforsen
Kukkolaforsen
Kukkolaforsen
Kukkolaforsen
Kukkolaforsen
Kukkolaforsen
Kukkolaforsen
Kukkolaforsen
Kukkolaforsen
Kukkolaforsen
Kukkolaforsen
Majoitus Hotellit, B&B, huoneistot, leirintäalueet Leirintäalueet

Kukkolaforsen

Kukkolankoskella saat kokea aidon kulttuuriympäristön kala-aittoineen, halstrauskotineen, kalastusmuseoineen ja vesikäyttöisine myllyineen, kaikki mahtavan Tornionjoessa sijaitsevan Kukkolankosken rannalla. Täällä on myös Ruotsin ainoa saunamuseo ja Ruotsin Sauna-akatemia.

Kukkolankoski on tornionlaaksolaisen maailman konferenssi-, elämys- ja tietokeskus Lapin sydämessä. Se sijaitsee Tornionjoen varrella, 14 km Haaparannasta ja Torniosta pohjoiseen, aivan Suomen rajan tuntumassa. Henkilökohtainen palvelu ja ihmisten kohtaaminen ovat tärkeitä Spolanderin perheenjäsenille, jotka ovat pitäneet turisti- ja konferenssikeskusta 20 vuotta. He ovat kehittäneet ruoasta, saunasta ja konferenssista aivan erikoisen yhdistelmän.
Elävä sauna- ja ruokakulttuuri ja ainutlaatuinen kalastus ovat keskuksen sielu. Täällä asutaan hotellivarusteisissa mökeissä. Sinulla on näköala Tornionjoen suurimmalle koskelle sekä ravintolasta että mökistä. 200 metriä leveän joen toisella puolella on Suomi. Alueella sijaitsee historiallinen kalastaja- & kulttuurikylä ja kalastusmuseo.
Tämä on myös Ruotsin Sauna-akatemian kotipaikka ja täällä on elävä saunamuseo. Alueella on kolme suurehkoa saunakompleksia, joissa on yhteensä 14 saunaa. Täällä on myös matkamuistokauppa, baari täysillä oikeuksilla ja koko alueen kattava langaton laajakaista. Tarjolla on runsaasti eri toimintoja ja järjestelyjä. Lähellä on myös hiihtolatuja, moottorikelkkareittejä, shoppailumahdollisuuksia, kaunis luonto ja ennen kaikkea ympäri vuoden kuohuva koski