Hotel Fjalar
Hotel Fjalar
Hotel Fjalar
Hotel Fjalar
Hotel Fjalar
Hotel Fjalar
Hotel Fjalar
Hotel Fjalar
Hotel Fjalar
Hotel Fjalar
Hotel Fjalar
Hotel Fjalar
Hotel Fjalar
Hotel Fjalar
Hotel Fjalar
Hotel Fjalar
Majoitus Hotellit, B&B, huoneistot, leirintäalueet Hotellit

Hotel Fjalar

Yksityinen, kodikas Hotel Fjalar sijaitsee rauhallisessa, luonnonläheisessä ympäristössä, kävelymatkan päässä Salon keskustasta. Tasokas ja viihtyisä hotellimme tarjoaa 19 huonetta (32 vuodepaikkaa), neuvottelu- ja kokoontumistiloja sekä sauna- ja uima-allasosaston.

Hotelli on varattavissa myös ryhmille yksityiskäyttöön esim. juhlavieraiden majoittumiseen, tykypäivän viettoon tai joukkueille turnausmajoitukseen. Pyydä tarjous!

Hotel Fjalarilla on mielenkiintoinen historia. Alunperin rakennus on toiminut liikemies Fjalar Nordellin yksityiskotina. Nordell perusti Saloon radio- ja TV-tehdas Saloran, joka aloitti kännyköiden valmistuksen yhdessä Nokian kanssa vuonna 1981.Yksityinen, kodikas Hotel Fjalar sijaitsee rauhallisessa, luonnonläheisessä ympäristössä omakotialueella, kävelymatkan päässä Salon keskustasta. Tasokas ja viihtyisä hotellimme tarjoaa 19 huonetta, neuvottelu- ja kokoontumistiloja sekä sauna- ja uima-allasosaston. Kolmessa huoneessamme on myös minikeittiö. Iltasauna ja uima-allasosaston käyttö sekä internetyhteys sisältyvät aina majoituksen hintaan.
Maittava ja monipuolinen aamiainen tarjoillaan noutopöydästä. Hotellissamme ei ole ravintolaa, mutta hyvä yhteistyökumppanimme Salon Seurahuone tarjoaa maukasta ja tasokasta ruokaa asiakkaillemme kanta-asiakashinnoin. Ravintola Seurahuone sijaitsee Salon keskustassa n. 1,5 km:n päässä hotellistamme ja luonnollisesti keskustasta löytyy myös muita mukavia ruokailuvaihtoehtoja.
Majoituksen hintaan sisältyy myös ilmainen kuntosalin käyttö Liikuntakeskus Hanhivaarassa (Hanhivaaran vastaanoton aukioloaikoina). Hanhivaara sijaitsee n. 500 m päässä hotellista.
Tarjoamme myös kalustettuja kaupunkiasuntoja pidempiaikaiseen asumiseen.
Hotel Fjalarin ystävällinen, iloinen ja osaava henkilökunta avustaa Teitä mielellään varausasioissa!