Hjärtliga veckor på Hotell Arkipelag

Nu är dom hjärtliga veckorna på Hotell Arkipelag äntligen här igen! Passa på att boka in vårvinterns hjärtligaste resa till Åland. Bo bekvämt på 4-stjärninga Hotell Arkipelag i Mariehamn. Paketpris med boende och 3-rätters middag från 73 €/person.

Sportlovsveckor på Hotell Pommern

Boka en fartfylld resa till Mariehamn och Hotell Pommern. Bo bekvämt i hotellets moderna rum och spendera dagen på Äventyrsbadet Mariebad och Ålands Sjöfartsmuseum. Pris 2 vuxna + 1 barn från 175 €

Lillsemester i Mariehamn

Ta en paus och besök Mariehamn över några dagar. Boka vårt förmånliga lillsemesterpaket med övernattning och en 3-rätters skärgårdsmeny från 67 €

Boendepaket med SPA till Åland

Tänk dig en avslappnande hotstone massage och en vitaliserande lerinpackning som sedan avslutas med ett härligt bad som doftar apelsin, lavendel eller någon annan eterisk olja. I spa-paketet väljer du själv hur du vill bo, vi paketerar sedan hela vistelsen med behandlingar som passar just dig.

Boende på Åland

På Åland finns bra hotell och gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker.…

Familjepaket på Hotell Arkipelag

Tillbringa en härlig minisemester eller weekend med barnen i Mariehamn på Hotell Arkipelag. Passa på att njuta lite extra av den friska havsluften och boka en skön kortsemester med familjen till Östersjöns pärla. Pris från 140 € för 4 personer.

Stanna lite längre på Åland!

Stuga, hotell eller gästhem

Hitta din favorit!

Middagspaket med guldkant

Njut av en lyxig middag på anrika Restaurang Nautical, Kvarter5, mysiga Indigo Restaurang & Bar i Mariehamn eller Smakbyn i Sund. Middagspaket med boende från 91 €/person.

Fira Påsk på Åland

Fira påsken på Hotell Pommern mitt i centrala Mariehamn. Gå på äggjakt, påskpyssla, bada på äventyrsbadet Mariebad och gå på museum. Påskpaket med resa, boende och aktiviteter för 2 vuxna + 1 barn från 175 €

Reser du i grupp?

Boka en spännande gruppresa till Åland!

Upplev öriket under en kort, men innehållsrik vistelse under ett par dagar eller njut av en längre vistelse i vår vackra skärgård. Vi bokar alla aktiviteter, boende och båtbiljetter.