FORE! Superpris på oktobergolf

Hösten är här och det firar vi med ett superpris på oktobergolf inklusive boende på Pensionat Staldalen och greenfee på Eckerö Golf. Paketpris från 70 €/person.

Lillsemester i Mariehamn

Ta en paus och besök Mariehamn över några dagar. Boka vårt förmånliga lillsemesterpaket med övernattning och en 3-rätters skärgårdsmeny från 67 €

Fiske på Åland

Ålands rika övärld är rena paradiset för gädda, havsöring och lax och därmed också för den inbitna fiskaren. Fiskepaket i 4-personers stuga från 125 €/person.

Badpaket till Mariehamn

Upplevelser, spänning eller ren avkoppling – äventyrsbadet Mariebad i Mariehamn passar alla åldrar. Badpaket för 2 vuxna + 2 barn/ungdom från 169 €

Middagspaket på Park Alandia Hotell

Ta en paus från vardagen och unna dig en helg på Åland på nyrenoverade Park Alandia. Med Park Alandia Hotells förmånliga paket med boende och 2-rätters middag blir resan ett minne du sent kommer glömma. Pris från 85 €/person.

Stugsemester vid havet?

Längtar du efter en stugsemester vid havet? Boka någon av våra stugor och stanna lite längre, vi erbjuder stugor runt om på hela Åland – både på landsbygden och ute i den åländska skärgården.

Stugweekend för 4 personer – Häggbloms stugor prisexempel 144 €
Stugvecka för 4 personer – Häggbloms stugor prisexempel 288 €

Planer inför höstlovet?

Upplev Åland!

Till Åland

Avkoppling på Hotell Arkipelag

Unna dig en paus i vardagen och boka en kortsemester till Hotell Arkipelag! Bo bekvämt i superior rum med balkong och utsikt över havsviken. Pris 96 €/ personer inkl. middag och frukost.

Middagspaket på Pub Stallhagen

Stallhagens egen restaurang, Pub Stallhagen finns i samma byggnad som Stallhagens bryggeri. Boka en middagsupplevelse utöver det vanliga med boende på Pensionat Stalldalen. Menyn i puben byter flera gånger per dag och det utlovas alltid god och vällagad mat gjord på lokala råvaror. Paketpris med boende och middag från 87,50 €

Reser du i grupp?

Boka en spännande gruppresa till Åland!

Upplev öriket under en kort, men innehållsrik vistelse under ett par dagar eller njut av en längre vistelse i vår vackra skärgård. Vi bokar alla aktiviteter, boende och båtbiljetter.