Paketresor

Boka din drömresa enkelt, bekvämt och förmånligt via oss och se det mesta och bästa av Åland!

Börja med att uppleva den gamla sjöfartsstaden Mariehamn med de små gatorna och glimten av havet var man än är. Upplev den magnifika naturen med röd granit, havtornsbuskar längs strandlinjen och magiska solnedgångar. Boka någon av våra färdiga paketresor för att få den maximala upplevelsen av Åland under er vistelse.

Cykelpaket - när vägen är målet

Upptäck Åland från cykelsadeln. Färdas på de röda granitvägarna och njut av den vackra utsikten över havet, byarna, kulturminnen och åkrarna. Tack vare de korta avstånden är det lätt att uppleva mycket på kort tid. Ta med dig en vän och åk ut på äventyr! Cykelpaket från 136 €/person.

Minisemester i Mariehamn

Upplev Nordens minsta metropol där havet är runt hörnet och shopping och underhållning på gångavstånd från hotellet. Boka en minisemester med boende och 3-rätters skärgårdsmiddag från 88,70 €/person.

Fiskepaket

Åland är en fiskares paradis, året om för både proffs och entusiaster.  Välj bland olika boenden och fiska självständigt eller med en av våra fiskeguider. Boka ett 3-dagars fiskepaket med stugboende från 161,50 €/person

Golfpaket

Åk på birdiejakt till Åland och njut av de vackra vyerna över bl.a. kung Gustav Vasas jaktmarker, Kastelholms slott och Eckerö golfs park- och skogslandskap. Vi  hjälper dig boka ditt eget golfpaket, kontakta oss!

Vardagslyx på hotell

De åländska hotellen är små och familjära. Sätt guldkant på vardagen och koppla av några dagar i skärgårdsmiljö, antingen i den maritima staden Mariehamn eller på ett av de lugna landsortshotellen. Vi hjälper dig hitta ditt eget smultronställe.

Scroll to Top