Gruppresor

Följ med på en spännande gruppresa till Åland!

Upplev Åland under en kort, men innehållsrik vistelse under ett par dagar eller njut av en längre vistelse i vår vackra skärgård. Är ni 10 personer eller fler hjälper vi er att skräddarsy en resa som passar just er, nedan ser ni några exempel på gruppresor till Åland.

Gruppresor

Det är svårt att säga vad som är bäst med Åland.

Den vackra naturen, gemytliga stämningen och känslan av lugn och ro. 

Åland är det perfekta stället för en lyckad klassresa, konferensresa eller idrottsresa. 

I Mariehamn ligger allt på promenadavstånd om ni väljer boende på hotell.

Annars kan ni satsa på en mer genuin gruppresa med boende i stuga ute på landsbygden eller i den åländska skärgården.

Den perfekta klassresan

Åland ligger mellan Sverige och Finland, nära men ändå som i utlandet. Vackra vyer, intressant historia och massor av valmöjligheter för aktiviteter gör Åland till det perfekt målet för klassresan. Kontakta oss för ett programförslag!

Träningsläger eller turneringar, allt från fotboll till innebandy

Boka ett träningsläger eller turnering på Åland. Med många fina anläggningar i kombination med en kort resa, bra boende och god mat skapar vi en lyckad idrottsupplevelse för hela gruppen. Kontakta oss på info@alandsresor.fi så hjälper vi planera er idrottsresa.

Konferensresor

När det gäller konferensresor på Åland finns olika alternativ både i Mariehamn och ute på landsbygden, eller varför inte på en egen ö!

Mejla oss för mer information, info@alandsresor.fi

Gruppresa med buss

Vi hjälper dig arrangera bästa gruppresan för dig och dina vänner i föreningen, organisationen, företaget. Vi bokar färjan, bussen, guiden, boendet maten. Kontakta oss för programförslag!

Scroll to Top