Svinö stugby
Svinö stugby
Svinö stugby
Svinö stugby
Svinö stugby
Majoitus Hotellit, B&B, huoneistot, leirintäalueet Mökit

Svinö stugby

Svinö mökkikylä sijaitsee itäisellä Ahvenanmaalla Lumparlandin kunnan Svinössä. Mökkikylästä löytyy erilaisia mökkejä joissa on noin 70 vuodetta. On sekä tavallisia campingmökkejä sekä korkealaautuisia taloja jossa on täysin varusteltu keittiö.

Alueella on mökkien lisäksi myös yöpymismökkiä sekä keittomahdollisuus ja sauna erillisessä rakennuksessa.
Svinön mökkikylästä löydät erittäin edullista majoitusta. Mukavat mökit sijaitsevat veden äärellä. Mahdollisuuksia moneen ajanvietteeseen kuten kalastukseen ja metsästykseen, voit kokeilla melontaa, veneretkiä, patikointia ja vaikka pyöräilyä.
Mökin vastaanotto jossa on kahvila on auki päivittäin kesäkuusta-elokuuhun. Sieltä löytyy peruselintarvikkeita, voi juoda kahvia tai, ostaa aamupalaa tai lounasta. Baarissa on A-oikeudet. Sieltä voi myös varata kalastusretken, melontaretken tai vuokrata polkupyörät.
Svinö mökkikylä on perheiden suosittu lomaalue. Vaellus, melaonta, kalastus ovat suositut aktiviteetit. Voit tutustua aluen moniin saariin. Voi lainata soutuveneen.
Ilmainen Wi-Fi on kahvilassa, Waterfront Villassa ja Seaside Villoissa.
Svinö on tyypillinen ahvenanmaalainen saaristoalue jossa on kaksi uimarantaa, yhteinen sauna, laituria ja suuri yhteinen grillipaikka.