Susannes Bed & Breakfast
Majoitus Hotellit, B&B, huoneistot, leirintäalueet

Susannes Bed & Breakfast

Susannes B&B sijaitsee kauniissa vuosisadan vaihteen talossa vuodelta 1897 Hammarlandissa. Kolme B&B-huonetta ovat toisessa kerroksessa, ja ne on sisustettu kauniisti kukkakuvioisilla tapetteilla ja sänkykatoksilla. Jaettu suihku ja wc ovat huoneiden ulkopuolella. Suuri yhteinen huone, jossa on oleskelualue, pöytä ja tuolit. Aamiainen tarjoillaan myös yhteisessä huoneessa. Rehevä, suuri puutarha, jossa on paljon kukkia ja pensaita, lila lehtimaja, jossa on istuinalue ja huvimaja, jossa on pieni oleskelutila.

Talo on vuodelta 1897 ja on alunperin Venäjältä. Yrittäjä Sittkoff-niminen merikauppias toi talon mukanaan Venäjältä ja rakensi sen Ahvenanmaalle kesäasunnoksi. Talon kerrotaan kuuluneen tsaarin serkkulle Venäjällä. Aika on kulkenut tiensä ja kiinteistössä, jossa nykyään toimii Susannen B&B, on ollut kesäasunnolta jonkin aikaa myös posti ja sekatavarakauppa.

Majoituspaikka on noin 25 metrin päässä ruokakaupasta. Vaellus- ja pyöräilyreitit ovat kulman takana. Uima-allas, jossa on hyppytorni ja laituri, on kävelymatkan päässä.
Lähistöllä on myös bussipysäkki, josta kulkee päivittäin Eckerön ja Maarianhaminan välillä.

Osoite: Mörbyvägen 4, 22240 Hammarland Åland, puh: +46 70 300 47 90