Sunnan II
Sunnan II
Sunnan II
Sunnan II
Sunnan II
Sunnan II
Sunnan II
Sunnan II
Sunnan II
Näe & koe Toiminta

Sunnan II

Ravintolalaiva Sunnan II on viehättävä ravintolalaiva, joka vie lounas- ja päivällisristeilyille Ahvenanmaan saaristossa.

Ravintolalaiva Sunnan II on viehättävä ravintolalaiva, joka vie lounas- ja päivällisristeilyille Ahvenanmaan saaristossa. Kun hän ei ole risteilyllä, voit nähdä hänet ankkuroituna Maarianhaminan merikorttelin laiturille. Alus on rakennettu vuonna 1906 ja se oli alun perin höyrylaiva, mutta vuodesta 1985 lähtien sitä on ajettu dieselmoottorilla. Päivänsä aikana hän on ehtinyt liikennöidä sekä Saimenilla että Venäjän Viipurissa, ja ennen kuin se tuli Ahvenanmaan vesille vuonna 2019, laiva teki illallisristeilyjä Tammisaaren saaristossa 29 vuoden ajan.

Laivalla ruokalista koostuu paikallisista raaka-aineista ja sesongin tarjonnasta. Risteilyjen kohde vaihtelee, joten laiva kulkee kapteenin ohjeiden mukaan, mukaan lukien Kastelholmaan ja Föglöön. Risteilyn aikana pääset kokemaan Ahvenanmaan saaristoa vedestä nauttien hyvän aterian. Yläkerroksessa on baari tuulelta suojatulla baariterassilla, jossa voit nauttia drinkin.

(Laivan rakenteesta johtuen laivalla ei voi liikkua pyörätuolilla.)

Lue lisää Sunnan II:sta osoitteessa www.sunnan.ax
Osoite: Sjökvarteret, Österleden 110, 22100 Mariehamn
Puhelin: +358 (0)457 345 0323
[email protected]